البته قوانین اینستاگرام در حال حاضر انتشار چنین محتوایی را ممنوع می کند، اما در راه حل جدید، این گونه مطالب به طور فزاینده ای فیلتر می شوند و حتی عناصر جزئی را نیز شامل می شوند.
اینستاگرام چند ماه پیش اعلام کرد که قصد دارد با اتخاذ استراتژیهای جدید، نمایش محتوای مضر را کاهش دهد. در این راه حل، الگوریتم اینستاگرام محتوایی که ممکن است حاوی خشونت، آزار و اذیت و … باشد را فیلتر می کند و کاربران کمتر این محتوا را در پروفایل خود می بینند.
پنج زن شرکتکننده در این مطالعه در مجموع 8717 پیام مستقیم در طول یک ماه دریافت کردند که از هر 15 مورد، یکی از آنها قوانین و سیاستهای محتوای توهینآمیز اینستاگرام را نقض میکرد.
وظیفه این گردانندگان پرچم گذاری نظرات نامناسب و حتی اخراج بینندگان مشکل ساز از جریان زنده خواهد بود. این اولین بار نیست که این شبکه اجتماعی چنین افکار و اقداماتی را در دستور کار قرار می دهد.
با این حال، حتی با شهرت زیاد، تهدید به مرگ قابل قبول نیست. در آوریل 2021، اینستاگرام از ویژگی جدیدی به نام کلمات پنهان پرده برداری کرد که می تواند برای فیلتر کردن کلمات خاص استفاده شود. به نظر می رسد این ابزار آنطور که انتظار می رود مؤثر نیست و در واقع هم از نظر جسمی و هم از نظر ذهنی بی تأثیر است. زیرا کاربران باید کلمات و عبارات توهین آمیز را شناسایی کنند تا آنها را دریافت نکنند.
علاوه بر این، اینستاگرام مدتهاست که سعی میکند به موضوع کامنتهای نامناسب ترول زیر ویدیوهای زنده رسیدگی کند. اکنون، این شرکت اعلام کرده است که سازندگان ویدیوی زنده می توانند یک نفر را به عنوان ناظر یا ناظر زنده انتخاب کنند.
علیرغم همه تلاشها برای جلوگیری از انتشار محتوای مضر، اینستاگرام ظاهراً نمیتواند از دریافت پیامهای دایرکت توهین آمیز زنان جلوگیری کند.
یک مطالعه جدید نشان می دهد که شبکه های اجتماعی در 9 سناریو از 10 سناریو در کنترل 9 مورد از آنها مشکل دارند. علاوه بر این، هزاران کاربر سوءاستفادهگر میتوانند ماهها قبل از گزارش شدن، به فعالیت مخرب خود ادامه دهند.
شاید جالب باشد که بدانید یکی از پنج زن نامبرده، امبر هرد ستاره هالیوود است که اخیرا در فیلم هایی مانند آکوامن و لیگ عدالت بازی کرده است. البته، افراد مشهور همیشه بیشتر مستعد رفتارهای توهین آمیز هستند، اما محتوای دریافتی این 5 زن طیف گسترده ای را شامل می شود، از محتوای صریح جنسی گرفته تا توهین و تهدید به مرگ. در همین مطالعه، «هورد» بیشترین تهدید مرگ را برای خود، خانواده و دختر بچه اش دریافت کرد.
این بدان معناست که 6.5 درصد یا 567 پست حاوی محتوای مضر و توهین آمیز بوده است. از این تعداد، 253 کاربر توسط این ابزار در اینستاگرام ریپورت شدند، اما 227 کاربر باقی مانده به رفتار توهین آمیز خود ادامه می دهند.
این مطالعه که گرمای پنهان نام دارد، اخیرا توسط مرکز غیرانتفاعی مقابله با نفرت دیجیتال (CCDH) انجام شده است. اگرچه گروه مورد مطالعه بسیار کوچک است و افراد مشهور را نیز شامل می شود، اما نتایج کاملاً نگران کننده است.
منبع: عرصه تلفن
اخبار نرم افزار کامپیوتر ICTNN