این مقام مسئول گفت: در این مدت 60 درصد از مشاغل کوچک و آنلاین بر اثر این حملات سایبری نابود شدند.
رئیس پلیس فتای تهران ادامه داد: دارایی های نرم برای استارت آپ ها ارزش بیشتری دارد که در صورت آسیب دیدن، آسیب های جبران ناپذیری به مدیران استارت آپ وارد می شود و برای اینکه استارت آپ ها بتوانند در این شرایط کسب و کار خود را حفظ کنند، باید نسبت به آن حساس باشند. احراز هویت، ورود داده ها و اسناد هویتی شما.
سرهنگ معظمی گودرزی افزود: در بحث کنترل های امنیتی، زنجیره امنیتی در پیشبرد اهداف استارت آپ ها وجود دارد و به نوعی دارایی های استارت آپ ها به دو دسته تقسیم می شود؛ به طوری که دارایی های استارت آپ ها به دو دسته تقسیم می شود. دارایی های سخت و نرم از جمله دارایی های استارت آپ ها هستند.
وی گفت: در سال های اخیر حملات سایبری باعث توقف برخی کسب و کارهای آنلاین شده است، اگرچه حملات سایبری در سراسر جهان امری عادی است و این استارت آپ ها اغلب با این نوع حملات مواجه می شوند.
سرهنگ “داود معظمی گودرزی” روز پنجشنبه در بازدید از یازدهمین نمایشگاه نوآوری و فناوری (اینوتکس 2022) در پارک فناوری پردیس افزود: در چند سال اخیر تمام تلاش خود را کرده ایم تا در خدمت استارتاپ ها باشیم. ، زیرا استارتاپ ها در ابتدای شکل گیری و رشد خود نیاز به امنیت و تعادل دارند و این باید برای حفاظت از آنها شکل بگیرد.
وی تاکید کرد: در این دوره استارتاپ ها باید به انتخاب نیروی انسانی توجه ویژه داشته باشند و از داده های خود محافظت کنند.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات