مدیرکل کنترل، حسابرسی و نظارت سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: سقف این تسهیلات برای مشاغل حقوقی پنج میلیارد ریال، مشاغل صنفی سه میلیارد ریال و مشاغل حقیقی 2 میلیارد ریال و نرخ سود آن 33.15 است. درصد، دارای مهلت شش ماه تا یک سال و دوره بازپرداخت سه ساله است.
به گزارش ICTNN، مهدی مظفری با بیان اینکه اعطای وام بر اساس تبصره 18 آیین نامه «حمایت از پلتفرم ها و کسب و کارها در اقتصاد دیجیتال» صورت می گیرد، در خصوص جزئیات این خبر گفت: این وام برای گروهی از شرکت های واقعی اتحادیه های صنفی و وکلا در صورتی که حداقل سه ماه سابقه کار در زمینه فروش کالا یا ارائه خدمات در پلتفرم های گنجانده شده داشته باشند، پاداش می گیرند.
به گفته وی، این پلتفرم ها شامل ایتا، روبیکا، سروش پلاس، ترومپت، کسیبینو، آی گپ و بله است.
مظفری با اشاره به وجود دسته بندی در این تسهیلات افزود: سقف این تسهیلات برای مشاغل حقوقی پنج میلیارد ریال، مشاغل صنفی سه میلیارد ریال و مشاغل حقیقی 2 میلیارد ریال است. نرخ سود آن 33.15 درصد با مهلت شش ماه تا یک سال و بازپرداخت سه ساله است.
بر اساس اعلام سازمان فناوری اطلاعات ایران، مدیرکل نظارت، حسابرسی و نظارت در خصوص روند ثبت درخواست وام گفت: متقاضیان می توانند با مراجعه به سامانه 1649 به نشانی https://1649.ir، «رویه کار» برای اعطای تسهیلات» به شرکتهای فعال در اقتصاد دیجیتال. پس از ارسال فرم، بارگذاری مدارک و انجام ارزیابی اولیه توسط کارشناسان، درخواست به ادارات کل ارتباطات استان مورد نظر ارسال و پس از مشخص شدن نتیجه نهایی به بانک عامل ارسال خواهد شد. پرداخت.
لازم به ذکر است کوتاه شدن زمان بررسی، اجرا و تصویب این وام نسبت به دوره های گذشته مزیت اصلی آن نسبت به دوره های قبل را تشکیل می دهد. در حالی که قبلا بین ۲ ماه تا ۷۵ روز طول می کشید تا وام مصوب به بانک برسد. اما در شرایط فعلی این مهلت حداکثر به یک ماه کاهش یافته است.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات