وی گفت: حوزه روانشناسی یکی از بخشهای مهم برای توسعه اقتصاد خدمات در فضای مجازی کشور به ویژه در دوران پسا کرونا است و نظارت بر تبلیغات، احراز هویت، ارزیابی آنلاین و استانداردسازی از جمله اقداماتی است که باید انجام شود. در اسرع وقت انجام شود.” .
همچنین تسهیل در صدور مجوز برای فضای مجازی، امکان استعلام مدرک یا مجوزهای نظام روانشناسی و اصلاح نظام تعرفه ها مطابق با واقعیت بازار از دیگر خواسته های فعالان این حوزه بود.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
فعالان برنامهها و بسترهای روانشناسی کشور که در دو گروه خدمات آموزشی و کارگاهی و ارائه خدمات روانشناختی و پزشکی فعال هستند، خاطرنشان کردند: این قانون ویژه شناسایی شبهروانشناسان فعال در رسانههای خارجی مانند تلگرام و اینستاگرام است. فاقد صلاحیت رسمی یکی از موضوعات مهم در این زمینه است.
بنابراین گزارش، در این نشست، نمایندگان بخش خصوصی برنامهها و بسترهای روانشناختی کشور، ضمن تاکید بر اهمیت سه حوزه فنی، اقتصاد دیجیتال و کیفیت خدمات روانشناختی؛ چالش ها، آسیب ها و مشکلات این حوزه را مطرح کردند.
رئیس مرکز ملی فضای مجازی در این نشست بر تسریع در بررسی مطالبات فعالان و مدیران برنامه ها و بسترهای روانشناسی در فضای مجازی کشور و اهمیت ایجاد استانداردسازی برای ساماندهی این حوزه تاکید کرد.
به گزارش گروه علم و آموزش ICTNN از مرکز ملی فضای مجازی، «سید ابوالحسن فیروزآبادی» دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی کشور با رئیس سازمان نظام روانشناسی کشور و مدیران برنامه ها و تریبون های کشور دیدار و گفتگو کرد. رشته روانشناسی در فضای مجازی .
تحریریه ICTNN شبکه خبری