زارع پور افزود: در حالی که برای سایر اپراتورهای مشابه که مجوز آنها در سال 1399 یا 1401 منقضی شده بود، اینگونه نبود. این وظیفه شرکت های کوچک بدون شبکه را با بحران جدی مواجه کرد و امکان رقابت و ادامه حضور در بازار را از آنها سلب کرد و از ارائه خدمات دسترسی به شبکه محروم کرد.
به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش و پرورش، «عیسی زارع پور» جمعه شب در پست اینستاگرامی خود به همکاری دولت و بخش خصوصی اشاره کرد و نوشت: وزارت ارتباطات همواره مدافع این امر بوده، هست و خواهد بود. فعالان و ارائه دهندگان خدمات در محیط ICT.
وی با تاکید بر اینکه بخش خصوصی برای مشارکت در پروژه های بزرگ باید در کنار دولت باشد، افزود: بر اساس یکی از بندهای قانون بودجه، 1400 اپراتور مخابراتی که مجوز آنها در سال 1400 منقضی شده است باید همین مبلغ را برای تمدید پروانه پرداخت کنند. ” به طور قابل توجهی به عنوان حق امتیاز پرداخت می شد و میزان سهم دولت برای آنها 10 درصد بیشتر بود.
وزیر ارتباطات تاکید کرد: پیگیری های متعدد وزارت ارتباطات از منابع مختلف و ارائه نظرات کارشناسی در نهایت منجر به ارائه نظریه حقوقی معاونت حقوقی وزارت ارتباطات شد. بر اساس این نظریه، شرکتهای ServCo (ارائهدهنده خدمات ارتباطی ثابت) و MVNO (اپراتور مجازی تلفن همراه) که شبکه مستقل ندارند مشمول این حکم نخواهند شد و میتوانند خدمات خود را برای برقراری ارتباط و تسهیل دسترسی عمومی به شبکه ملی ارائه دهند. شبکه اطلاعات و ادامه خدمات بر اساس آن.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات