به گزارش گروه علم و آموزش ICTNN، یوسف نوری روز سه شنبه در دیدار وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که در ساختمان شهید رجایی برگزار شد، افزود: در راستای توسعه و تقویت حکمرانی آموزش و پرورش در فضای مجازی (آموزش فناوری) ، «آموزش در فضای مجازی» در حوزه ستادی ایجاد شده است و «طراحی الگوی آموزش ترکیبی» و «نحوه ادامه آموزش مجازی در دوران پسا کرونا» از اهداف اردوی فضای مجازی است.
وی با گرامیداشت پنجم اسفند ماه «روز مهندس» و یاد و خاطره خواجه نصیرالدین طوسی گفت: مهندسان کشور در دوران جنگ و پس از جنگ و همچنین در حوزه هسته ای خدمات بسیاری ارائه کردند. از این رو بخشی از پیشرفت های امروز در عرصه های مختلف مرهون تلاش جامعه مهندسین به ویژه شهدایی است که در راه توسعه و پیشرفت کشور از خود گذشتگی کردند.
نوری با اشاره به اینکه جمعیت تحت پوشش آموزش و پرورش قابل توجه است و جمعیت تحت تاثیر این نهاد بیش از 55 میلیون نفر است، تصریح کرد: «کارآفرینی» باید در دوره پیش دبستانی اتفاق بیفتد. چرا که اگر امروز در این دوره کارآفرینی نهادینه شود مشکلات در آینده حل خواهد شد.
وی ادامه داد: در اسناد فوق وظایفی در حوزه فناوری ارتباطات داریم؛ همانطور که در برنامه ششم توسعه آمده و در برنامه هفتم توسعه بر آموزش ترکیبی و فناورانه تاکید شده است.
وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر لزوم حرکت به سمت آموزش مجازی گفت: در سال 1392 طرح «تبلت» به صورت آزمایشی اجرا شد اما ادامه پیدا نکرد. پس از شیوع کرونا، شبکه شاد راه اندازی شد و اکنون به اندازه کافی بالغ شده است تا جای آن را بگیرد. البته همچنان به تجهیزات و توسعه و ظرفیت سازی بیشتری نیاز دارد.
به گزارش وزارت آموزش و پرورش، یکی از اعضای کابینه دولت مردمی همکاری دو وزارتخانه را منشا تحول دانست و خاطرنشان کرد: شورای عالی مجازی گفت که باید در قالب جهاد و با همکاری دو وزارتخانه
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات