وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: در تمامی کشورهای پیشرفته دنیا در کنار مرورگر جستجو دکمه ای به نام جستجوی ایمن تعبیه شده است که در صورت نیاز دانش آموزان به جستجو با استفاده از این بستر می توانند در محیطی امن کار کنند. . و در این فضا دسترسی به اطلاعات نامناسب امکان پذیر نیست.
زارع پور با اشاره به تلاش جوانان متخصص ایرانی در ایجاد بسترهای مناسب برای دانش آموزان و اطلاع رسانی صحیح والدین در خصوص استفاده از این بسترها، گفت: واضح است که فضایی که با آموزش دانش آموزان گره خورده است باید کنترل و مدیریت شود و این امر باید توسط آموزش و پرورش جدی گرفته شود به این ترتیب والدین می توانند با دریافت کد دستوری و رمز عبور یا ارائه سیم کارتی که کد امنیتی اینترنت بر روی آن تعریف شده است، محیط امنی را برای فرزندان خود ایجاد کنند.
وی با تاکید بر اینکه استفاده بیش از حد از فضای مجازی حتی پس از کرونا ممکن است سلامت جسمی دانش آموزان را به خطر بیندازد، گفت: سلامت روانی دانش آموزان و سبک زندگی جدیدی که حتی سیاسی ایجاد شده است، آموزش یکپارچه نیاز به بازنگری و بازنگری دارد. فضای مجازی نیاز به مدیریت دارد در این صورت فناوری اطلاعات می تواند کمک شایانی در حوزه ارتباطات که زیرساخت همه فعالیت هاست به آموزش و پرورش کمک کند.
به گزارش گروه علم و آموزش ICTNN، عیسی زارع پور روز سه شنبه در دیدار با یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در سالن اجتماعات وزیر آموزش و پرورش در ساختمان شهید رجایی افزود: همه خانواده های دارای فرزند دانش آموز به نظام شاد تعلیم و تربیت متصل هستند و فضای مجازی.” هستند. رابطه خانواده و آموزش از دوران کودکی شروع می شود تا فرزندان بتوانند در سیستم آموزشی آموزش ببینند.
به گزارش وزارت آموزش و پرورش، زارع پور با بیان اینکه حوزه فناوری اطلاعات که پیش از این اکوسیستم دوم محسوب می شد، اکنون اصل حیات را به این فضا برده است و بدون فضای مجازی، کار و فعالیت روزمره غیر ممکن است، گفت: در چنین شرایطی که زندگی ها دیجیتالی است و با تغییر سبک زندگی مواجه هستیم، باید برای آشنایی کودکان با فضای مجازی و نحوه استفاده از آن و آگاهی از خطرات و فرصت ها و چالش های آن، کار ویژه ای انجام شود. بستر، آموزش می تواند نقش ویژه و سازنده ای داشته باشد.
زارع پور با بیان اینکه معلمان و محیط مدرسه می توانند آینده انسان ها را رقم بزنند، گفت: با نگاهی به کیفیت آموزش قبل و بعد از تاج گذاری متوجه می شویم که اثربخشی آموزش از راه دور قابل مقایسه با آموزش نیست و مورد باید پاتولوژیک باشد
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اردیبهشت ماه سال آینده بستری به بازار معرفی می شود که در آن هر فرد با یک احراز هویت به تمامی سرویس ها دسترسی خواهد داشت و برای ورود به سامانه های دیگر نیاز به احراز هویت مجدد دارد. ندارد.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: نگرانی خانواده ها از حضور دانش آموزان در فضای مجازی منطقی است و لازم است تدابیر و پیش بینی های لازم برای جلوگیری از آسیب به دانش آموزان انجام شود. به دلیل مجازی شدن آموزش و حذف ارتباط چهره به چهره در مدارس، «حوزه آموزش دانش آموزی» مانند گذشته در مدارس اتفاق نمی افتد و ما از این بابت نگران هستیم.
تحریریه ICTNN شبکه خبری