داوود ادیب، رئیس هیئت مدیره انجمن صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران در ادامه این مراسم گفت: در آینده نزدیک کسب و کارهای جدید، سلامت و توسعه پایدار خواهیم داشت.
ادیب گفت: متاوارها مانند فناوری های قدیمی که امروزه در همه جا وجود دارند، به سرعت در حال تحول و تکامل هستند و به زودی شاهد این پدیده نوظهور به عنوان پایه و اساس تعاملات انسان و ماشین و به عنوان یکی از زیرسیستم ها خواهیم بود. انقلاب صنعتی پنجم ساختار تعاملات انسانی را تغییر داد و تعریف جدیدی از دنیای فرازمینی ایجاد کرد. در این راستا تمامی کشورهای توسعه یافته تلاش خواهند کرد تا به عنوان پیشروان این حوزه چارچوبی برای تعیین الگوریتم ها و قوانین مرتبط با متاوارز و نهادینه سازی این قوانین برای استفاده جمعی در دنیایی دیگر تعریف کنند.
وی افزود: از آنجایی که کشوری با مقررات متفاوت هستیم، باید سیاست های حضور در متوارس را مشخص کنیم، زیرا کنترل این فضا از دست دولت خارج است و حاکمیت خاص خود را دارد.
نایب رئیس هیئت مدیره انجمن صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران تاکید کرد: فناوری های جدید مانند متاورز نیازمند افراد جدید است و باید درک آن برای همه فراهم شود تا همه بتوانند با این فضای جدید ارتباط برقرار کنند.
مهدی اقتصادی، رئیس مرکز شتاب صادرات اتاق ایران، توضیح داد: متاورز در دوران کرونا برای ما ملموستر بود و حتی میتوان گفت بیشترین نقش را در حمایت از فناوری و فضای مجازی داشت.
اقتصادی تصریح کرد: به نظر من از آنجایی که دنیای جدیدی در حوزه فناوری است، دانش افراد فعال در آن ناقص است و مهم ترین نکته ای که ابتدا باید به آن توجه شود، انتخاب مدیران با دانش در این زمینه است. موضوع.”
رئیس مرکز شتاب صادرات اتاق ایران افزود: متاورها حتی می توانند در بحث فرهنگی، سیاسی، آموزشی و … برجسته باشند، اما تا زمانی که مدیران متفکر نداشته باشیم این اتفاق بزرگ در کشور.” برای تسریع روند انتخاب شوند
معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اکنون پژوهشکده ارتباطات و فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مطالعات اولیه چالش ها و فرصت های متاورس و الزامات آن را آغاز کرده است. در زمینه های فنی و نظارتی.»
به گزارش روز یکشنبه ICTNN، نخستین همایش ملی «متاورها؛ دنیایی دیگر» توسط کمیسیون ظرفیت سازی و نوآوری انجمن صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران و با حضور رئیس هیئت مدیره انجمن صادرکنندگان ایران، معاون مخابرات ایران برگزار شد. رئیس هیئت مدیره، دبیر و عضو هیئت مدیره، رئیس هیئت مدیره تهران مرکز شتاب صادرات اتاق بازرگانی ایران، عضو هیئت علمی پژوهشکده و برنامه ریزی آموزش عالی و تنی چند از مقامات دولتی، نمایندگان مجلس، و فعالان بخش خصوصی برگزار شد.
«سادینا آبایی» نایب رئیس هیئت مدیره انجمن صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران در این مراسم توضیح داد: و اگر دولت ها وارد نشوند می توانند مانعی برای حضور افراد در فضای گذار باشند.
«حسین اسلامی» رئیس هیأت مدیره سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران توضیح داد: ایرانی ها در فضای مجازی بسیار قوی عمل کرده اند زیرا علاقه دارند آنچه را که نیستند نشان دهند.
اسلامی افزود: متاورس فضایی بدون محدودیت و محرومیت است و قطعا مورد استقبال ما قرار خواهد گرفت و هر چه به این فضا نزدیک شویم مقررات مان قوی تر می شود.
به گزارش ICTNN، متاورس در ساده ترین تعریف خود دنیای دیجیتالی جدیدی است که ممکن است بخش های بزرگی از جهان را پوشش دهد. انسان ها در دنیای ما اکنون از طریق تلفن یا سیستم به اینترنت متصل هستند و تمام ارتباط ما با اینترنت از طریق صفحه نمایش گوشی یا مانیتور است. در متاوارز اما کاربران به یک صفحه نمایش محدود نمی شوند، بلکه تمام ذهن آنها درگیر زندگی در دنیایی جدید است (شاید شبیه رویایی متفاوت). دنیایی که از بسیاری محدودیت ها فراتر می رود و ممکن است معنای زمان و مکان را برای ما تغییر دهد.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
با عناصر جهان در حال ظهور همگام شوید
علی اصغر انصاری، معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و دبیر شورای راهبردی توسعه شبکه ملی اطلاعات با بیان اینکه متاورس یک زیرساخت است، گفت: متاورز دنیای جدیدی است، اپلیکیشنی در این سرویس، یا یک بازی جدید نیست، بلکه نسل بعدی یا نسخه بعدی اینترنت است که از تجربه برای دستگاه های زمانی مختلف پشتیبانی می کند.
انصاری خاطرنشان کرد: از دیدگاه شرکتهای مخابراتی متاورس برای توسعه 5G سرمایهگذاری مخابراتی را جبران میکند و این شرکتها میتوانند از واقعیت افزوده و دنیای دیجیتال بهعنوان ابزارهای کلیدی برای بازگشت سرمایهگذاریشده در شبکههای فوق سریع 5G استفاده کنند. اگر متاورس واقعاً بخواهد محقق شود، نیاز به سرمایه گذاری قابل توجهی در زیرساخت های مخابراتی دارد.
تحریریه ICTNN شبکه خبری