وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه کاربردهای مختلف فناوری فضایی بر روی زمین و در زندگی و کار مردم بیشتر از فضا مؤثر است، گفت: سامانه پایش گرد و غبار و آلودگی هوا به نام «آفاق» با نام «کارانه» یکی از پروژه های فناورانه و کاربردی سازمان فضایی و پژوهشگاه فضایی که در روز ملی فضایی رونمایی شد.
او گفت: «در روز ملی فضا، همکارانم در آژانس فضایی و مؤسسه تحقیقات فضایی تعدادی از پروژههای فناوری و عملی را رونمایی کردند. مناطق.
زارع پور خاطرنشان کرد: به نظر من باید در صنعت فضایی پیشرفت کرد و مردم طعم شیرین فناوری فضایی را در زندگی و کار خود بچشند. در نمایشگاهی از آخرین دستاوردهای شرکتهای دانشبنیان مرتبط با صنعت فضایی حضور یافتم و جا دارد از همه آنهایی که به دلیل کرونا موفق به حضور در آن نشدند خداحافظی کنم.
ICTNN/
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
وی ادامه داد: پس از قول دسترسی عمومی به تلسکوپ های سازمان فضایی از یک ماه پیش، همکارانم در سازمان فضایی در این ماه آستین ها را بالا زدند و این کار را انجام دادند و نام این تلسکوپ «سیستم کیهانی» است.رصد آنلاین آسمان و جمع آوری داده های اجرام سماوی از طریق این سامانه و با اتصال به تلسکوپ رصدخانه خیام سازمان فضایی برای عموم مردم امکان پذیر است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: سامانه پایش ماهواره ای تالاب ها و بدنه های آبی موسوم به «کارانه» نیز با استفاده از تصاویر ماهواره ای و فناوری سنجش از دور، اطلاعات و تحلیل آماری منابع آبی کشور از جمله رودخانه ها، دریاچه ها، تالاب ها، باتلاق ها، باتلاق می کند و ذخایر سدها را به عنوان ابزاری برای مدیریت و برنامه ریزی منابع آب در اختیار مدیران و محققین قرار می دهد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: این رصدخانه تا به امروز یک دهه فعالیت علمی و مأموریت های تخصصی در حوزه فضا داشته است اما اکنون علاوه بر فعالیت های علمی، امکان رصد آسمان را نیز فراهم کرده است. کسانی که علاقه مند هستند.” علاقه مندان به نجوم می توانند از طریق keyhan.isa.ir برای رصد آسمان اقدام کنند و با هماهنگی اپراتور وارد فرآیند رصد و نحوه کنترل تجهیزات نجومی شوند.
زارع پور گفت: سامانه پایش گرد و غبار و آلودگی هوا که «آفاق» نام دارد با استفاده از تصاویر ماهواره ای و فناوری سنجش از دور پارامترهای جوی، کیفیت هوا، رطوبت خاک و به ویژه پدیده گرد و غبار در کشور را بررسی می کند. شناسایی کنید.
به گزارش ICTNN، عیسی زارع پور در اینستاگرام خود نوشت: «وقتی صحبت از فناوری فضایی می شود، برخی تصور می کنند که منظور ما فقط ساخت و پرتاب ماهواره و ارتباطات تلویزیونی و مخابراتی است، در حالی که استفاده های متعدد از فناوری فضایی بیشتر از فضای زمینی است. ” در زندگی و کار افراد موثر است.
تحریریه ICTNN شبکه خبری