دولت سیزدهم گام های بلندی در جهت ارائه هوشمندانه خدمات دولتی برداشته و این امر را برای همه دستگاه ها موظف قانونی قرار داده است، بر اساس آخرین اظهارات مسئولان، پیش بینی می شود برای سال جاری 100 درصد خدمات توسط دولت ارائه شود. پنجره خدمات ملی ارائه هوشمند و 20 درصد خدمات دولتی هوشمند خواهد بود.
به گزارش ICTNN، دولت هوشمند یکی از مهم ترین اهداف دولت سیزدهم است و سرویسی هوشمند است که بدون نیاز به سفر حضوری و بدون ارسال مدارک می توان آن را به صورت آنلاین دریافت کرد. وزیر ارتباطات هفته جاری در تازه ترین اظهارات خود اعلام کرد که بیش از 95 درصد دستگاه ها متصل هستند و 50 درصد خدمات آنها از این طریق ارائه می شود. او می گوید که هدف امسال ارائه 100 درصد خدمات از این طریق و 20 درصد خدمات دولتی هوشمند بودن است.
اما هشدار به یک اپراتور در پی شکایات مردم در مورد سایر تماس های صوتی تبلیغاتی، خبر بزرگی بود که در این هفته منتشر شد. به عبارت دیگر افزایش شکایات کاربران از تبلیغات گاه و بیگاه پیامکی باعث شده تا مسئولان به فکر چاره ای برای جلوگیری از چنین مزاحمت هایی باشند، اما برخی شرکت ها این تماس را جایگزین کرده اند، به همین دلیل امیرمحمد لاجوردی – رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و ارتباطات رادیویی – در یکی از شبکه های اجتماعی سراسری اعلام شد که در پی ادامه این مشکل، شرکت تبلیغاتی مسئول این اختلال شناسایی و به اپراتور مربوطه برای برخورد با این شرکت و نظارت بر عملکرد تذکر داده شده است. مشترکین مشابه
از سوی دیگر در ابتدای هفته جاری اخباری مبنی بر باقی ماندن تعداد زیادی کارت سوخت در شرکت ملی پست و شرکت ملی پست از مدیرعامل گرفته تا معاون فنی و بازرگانی شرکت ملی پست منتشر شد. به اتفاقات رخ داده و برخی مسائل از جمله خطاهای آدرس واکنش نشان دادند و تغییر آدرس گیرندگان را دلیل باقی ماندن کارت سوخت در این شرکت اعلام کردند.
محمود لیایی – مدیر عامل شرکت ملی پست – در این خصوص گفت: در سال 1401 و سه ماهه اول سال جاری حدود چهار میلیون کارت سوخت برای توزیع به اداره پست تحویل شد که نزدیک به 40 درصد از این نقشه ها فقط در بهمن و اسفند. . در حال حاضر کمتر از 10 درصد کارت ها در صندوق های انتظار اداره پست است که مهم ترین دلیل آن خطای آدرس و تغییر آدرس گیرنده است.
گفته می شود هوش مصنوعی علم و مهندسی ساخت ماشین های هوشمند به ویژه برنامه های کامپیوتری هوشمند است و شکی نیست که در سال های آینده هوش مصنوعی و فناوری رباتیک در زندگی انسان ها حرف اول را می زند. توجه به این نوع مشکلات روز به روز افزایش یافت، به طوری که برخی از کارشناسان ادعا کرده اند که این تازه آغاز راه است و هوش مصنوعی همه چیز را از بین می برد.
در همین راستا رئیس مرکز توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه فناوری ارتباطات و اطلاعات جزئیات طرح برآورد سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی توسط ‘هوش مصنوعی’ را اعلام کرد. به گفته وی، در این پروژه نقش الگوریتم های هوش مصنوعی و همچنین استفاده از داده های زمینی و ماهواره ای بسیار ویژه و قابل توجه است. در طرح مذکور دو شهرستان همدان و بهار به عنوان مناطق مطالعاتی تولید سیب زمینی و چهار استان همدان، مرکزی، قزوین و لرستان به عنوان مناطق مطالعاتی تولید یونجه انتخاب شدند.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات