به گزارش ICTNN، بر اساس اعلام همراه اول، همراه اول که سال ها پیش دانش و زیرساخت های لازم برای حرکت به سمت 5G را توسعه داده بود، به طور ویژه بر فناوری پردازش پیشرفته و معرفی دموهایی مانند خودرو تمرکز داشت. که از طریق حسگرهای مغزی به اولین موبایل بومی آزمایش شده E2E Cloud متصل شد، سعی کرد ابعاد این فناوری را نشان دهد.
این محصول کاملا بومی پلتفرم نسل پنجم شبکه همراه اول بوده و با کاهش زمان دسترسی به خدمات علاوه بر افزایش سرعت دسترسی می تواند منجر به استفاده بهینه از پلتفرم ها شود.اشکال فیزیکی انتقال به هسته از شبکه؛ کاهش تأخیر و افزایش سرعت و کیفیت پردازش تصویر از مزایای این فناوری است.
در همین راستا و با توجه به تحریم های بین المللی، در سال های گذشته، تیم تخصصی و فنی همراه اول، معماری مبتنی بر راهکارهای بومی طراحی کردند که با حمایت شرکت های دانش بنیان ملی طراحی و ساخته شد و توانستند نمایش پردازش تصویر در لبه شبکه تاثیر و بهبود این فناوری را در نمایشگاه ایران تلکام 2021 به نمایش بگذارید.
فناوری Multi-Access Edge Computing همچنین در شبکه نسل چهارم قابل استفاده است و قابلیت ارائه انواع EasyCase مانند واقعیت مجازی، واقعیت افزوده، پخش ویدئو با سرعت بالا و تعاملی، خط پخش آنلاین بازی، تعاملی و غیره را دارد. با بسیاری از تنظیمات با کیفیت بالا مشترکین همراه اول را فراهم می کند.
اولین پلت فرم بومی سازی شده MEC بر اساس پلتفرم نسل پنجم شبکه تلفن همراه برای کاهش زمان دسترسی به خدمات، منجر به استفاده بهینه از بسترهای انتقال فیزیکی به هسته شبکه می شود.
پایان گزارش اطلاعیه
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات