همزمان با اولین گردهمایی اساتید و دانش پژوهان ایرانی در عرصه ارتباطات و روابط عمومی، از یونس شکرخواه، باقر ساروخانی، فریدون صدیقی و مهدی محسنیان راد به عنوان مشاهیر ارتباطات کشور تجلیل شد و اعلام شد که تالار مشاهیر ارتباطات ایرانیان معبد به زودی افتتاح خواهد شد. در موزه ملی ارتباطات راه اندازی شد.
به گزارش ICTNN، در نخستین گردهمایی اساتید و پژوهشگران ایرانی در عرصه ارتباطات و روابط عمومی که شامگاه چهارشنبه 12 خرداد 1402 در موزه ملی ارتباطات برگزار شد، از چهار تن از اساتید برجسته این حوزه تجلیل و واحد مرکز مرکز نوآوری پست افتتاح شد.
در این مراسم محمود لیایی – معاون وزیر ارتباطات ضمن گرامیداشت و تبریک سالروز آزادسازی خرمشهر گفت: باعث افتخار ماست که همایش امروز مفتخر به حضور اساتید برجسته حوزه ارتباطات شده است. “
رئیس هیئت مدیره شرکت ملی پست افزود: امروز گرد هم آمده ایم تا دستاوردهای بزرگ مشاهیر گرانقدر در عرصه ارتباطات و روابط عمومی را ارج نهاده و از زحمات آن عزیزان تقدیر و تشکر کنیم.
مدیرعامل شرکت ملی پست از برگزاری اولین نمایشگاه پست صنعت خبر داد و از عموم مردم و بنگاه های دانش پذیر دعوت کرد تا در نمایشگاه پست صنعت حضور یابند و از دستاوردهای شرکت ملی پست دیدن کنند.
وی ادامه داد: در راستای تعهداتی که در قبال افتتاح مرکز نوآوری شرکت ملی پست به معاونت رئیس جمهور دادیم، امروز مفتخریم که شعبه مرکزی مرکز نوآوری، نوآوری شرکت ملی پست کشور را افتتاح کرده و به توسعه بیشتر بپردازیم. خدمات پستی پا پیش بگذاریم و خدمتگزار مردم شریف کشورمان باشیم.
محمد احسان خرمید – رئیس مرکز روابط عمومی وزارت ارتباطات در این آیین گفت: موزه محل بهترین هاست زیرا از ابتدا تصور ما از موزه بهترین تصویر است.
وی ضمن قدردانی از روابط عمومی انجمن ملی پست و موزه ارتباطات برای تدارک آیین گردهمایی فرهیختگان عرصه ارتباطات، اظهار داشت: باعث افتخار است که امروز این گروه گرد هم آمده اند. که می توان مقدمات انتقال تجربیات این قشر فرهیخته را به نسل آینده فراهم کرد. »
خرامید گفت: شناخت فضای موزه به دانشجویان و معرفی سیر تحول ارتباطات به اقشار مختلف از اهداف مهم این نشست است.
هدف از این نشست که وی به آن اشاره کرد، بحث در مورد موضوعات ارتباطات و سایر رسانه های جدید بود.
رئیس مرکز روابط عمومی وزارت ارتباطات افزود: موزه با تمام امکانات در اختیار مردم فرهیخته و مشاهیر ارتباطی قرار دارد تا ضمن هویت بخشیدن به این فضا، شاهد امید و شکوفایی بیشتر آن باشیم. ”
علیرضا بای رئیس موزه ارتباطات ضمن خیرمقدم به میهمانان این مراسم گفت: بر اساس مسئولیت اجتماعی خود و بر اساس آنچه از گذشته به نام ارتباطات باقی مانده است، فعالیت های میدانی را آغاز کرده ایم. تا بزرگان این حوزه را ارائه کنند و تجربیات و آموزه های آنان را انتقال دهند. رویدادهای ارتباطی و رسانه ای دوران جدید را نیز ثبت کرده ایم که امروز شاهد اولین قسمت آن هستیم.
رئیس دفتر امور بین الملل شرکت ملی پست افزود: تمام تلاش ما این است که یاد و خاطره بزرگانی را که در این زمینه تلاش کردند زنده نگه داریم و به نسل آینده تقدیم کنیم که شامل برگزاری گردهمایی دست اندرکاران این ارتباط است. اولین کتابخانه تخصصی در حوزه ارتباطات، روابط عمومی و رسانه و همچنین ایجاد مرکز تحقیقاتی و مطالعاتی در حوزه ارتباطات در آینده از دیگر اقدامات وی است.
رئیس موزه ملی ارتباطات افزود: امروز همزمان با این گردهمایی از شعبه مرکزی مرکز پست نوآوری رونمایی می شود و از امروز موزه ملی ارتباطات که پیش از این در مراسم های مختلف برگزار می شود، رونمایی می شود. برای دستاوردهای بنگاههای دانشآموز و استارتآپها در حوزه پست و لجستیک و تجارت الکترونیک به نمایش گذاشته شده، فعالیت خود را به عنوان فضایی اختصاصی به قطب پست نوآوری آغاز کرده و در اختیار اعضای این خوشه قرار خواهد گرفت.
بای در پایان از معلمان این رشته خواست موزه ارتباطات را همراهی کرده و هویت ارتباطی کشور را ارائه کنند و به موزه ارتباطات کشور جان و روح ببخشند.
باقر ساروخانی – استاد جامعه شناسی ارتباطات در مراسم تجلیل از مشاهیر ارتباطات ایران گفت: موزه جایگاه جاودانگی انسان است و آنچه مهم است دانش کارکنان موزه است.
این استاد دانشگاه افزود: بزرگترین احترامی که جامعه می تواند برای سیاستمداران، دانشمندان و بزرگان خود قائل شود، قرار دادن آنها در قلب موزه است.
ساروخانی گفت: «همه دانش نیازمند موزه است و جاودانگی. در معرفت بشری همیشه بزرگان معرفت را در نظر داریم و درس و سخنان خود را با نام آنها آغاز می کنیم، بنابراین در دانش بشری انحطاط کمتر و حضور بیشتر است.
یونس شکرخواه که لقب پدر روزنامه نگاری آنلاین را یدک می کشد، ضمن تشکر از دست اندرکاران این مراسم گفت: همیشه باید بتوانیم در انتخاب مهمانان از تجربیات و نظرات آنها نهایت استفاده را ببریم.
شکرخواه افزود: بر اساس تعریف شورای عالی موزه های جهان، موزه ها باید همواره مبتنی بر مشارکت و تداوم آثاری باشند که در خود دارند.
وی در پایان خواستار انتخاب جلسات با توجه به مسائل و مشکلات جهت انعکاس مناسب شد.
شکرخواه در پایان از دکتر هادی خانیکی از اساتید برجسته عرصه ارتباطات نام برد و گفت: به نوبه خود از استاد ارجمند، نویسنده و شاگرد عاشق هادی خانیکی یاد می کنم که جایش همیشه در میان ایشان خالی است. ما.”
فریدون صدیقی دیگر مدعو در این نشست گفت: لازمه اصلی هر نوع ارتباط خودشناسی و خودشناسی است تا در سایه آن به ظهور افرادی که در مقابل ما هستند برسیم. “
وی در ادامه افزود: راه اندازی این گونه موزه ها در بازآفرینی یافته ها و انتقال آنها به نسل آینده بسیار موثر است.
در پایان این مراسم طی انعقاد تفاهم نامه بین شرکت ملی پست و شرکت فصل چهار به منظور تجهیز شعبه مرکزی مرکز نوآوری پست موزه ارتباطات کشور، صندوق ویژه این مراسم رونمایی و از یونس شکرخواه، باقر ساروخانی، فریدون صدیقی و مهدی محسنیان راد به عنوان چهره های ارتباطی کشور تجلیل شد.
گفتنی است تالار مشاهیر ارتباطات ایران به زودی در موزه ملی ارتباطات افتتاح می شود.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات