در حوزه توسعه ارتباطات روستایی هم اکنون حدود 98 درصد روستاهای بالای 20 خانوار به تعداد 39 هزار و 465 روستا به شبکه ارتباطی متصل هستند.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
استفاده مردم از اینترنت و به تبع آن تلفن همراه باعث شده تا 131 میلیون و 54 هزار و 740 مشترک تلفن همراه در کشور داشته باشیم که ضریب نفوذ این دستگاه در کشور را به بیش از 158 درصد رسانده است.
آخرین گزارش آماری معاونت ارتباطات و فناوری اطلاعات نشان می دهد ضریب نفوذ اینترنت پهن باند ثابت در کشور از مرز ۱۲۰ درصد گذشته است. همانند گذشته در بخش اینترنت همراه (با ضریب نفوذ حدود 107 درصد) رشد خوبی داشته ایم، اما اینترنت ثابت با ضریب نفوذ نزدیک به 13 درصد به دلایل مختلف هنوز با توسعه فاصله دارد.
سهم اپراتورها از ضریب نفوذ اینترنت در کشور به شرح زیر است: شرکت مخابرات ایران – همراه اول 53.53 درصد و ایرانسل 42.59 درصد. رایتل 3.87 درصد و سازمان منطقه آزاد کیش کمتر از نیم درصد سهم بازار را در اختیار دارند.
بر اساس گزارش های آنلاین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور، پوشش راه های اصلی – فرعی راه آهن هم اکنون بیش از 94 درصد است.
به گزارش روز دوشنبه ICTNN، شیوع ویروس کرونا در جهان خطرات بسیاری را به همراه داشت. شیوع ویروس کرونا روی همه چیز تأثیر منفی داشت، شاید تنها چیزی که تأثیر مثبت داشت استفاده از فناوری برای رفع نیازهای روزمره بود.
توسعه زیرساختهای ارتباطی کشورها یکی از مهمترین کارهایی بود که با شیوع کرونا شتاب گرفت. بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران، توسعه ای را که قرار بود در چند سال آینده انجام شود، در مدت کوتاهی انجام دادند.
تعداد مشترکان اینترنت پهن باند در کشور 101 میلیون و 14 هزار و 719 مشترک است که از این تعداد 10 میلیون و 660 هزار و 715 مشترک اینترنت پهن باند ثابت و 90 میلیون و 354 هزار و 4 مشترک اینترنت پهن باند سیار هستند. اکنون ضریب نفوذ اینترنت پهن باند در کشور از 120 درصد فراتر رفته است.
اکنون در کشور ما تمامی خدماتی که به صورت آنلاین قابل ارائه است در اختیار مردم قرار دارد. حمل و نقل، خرید آنلاین، تحصیل، غیبت و حتی اشتغال به شدت به اینترنت وابسته شده است.
به گزارش ICTNN، بر اساس قانون برنامه ششم توسعه، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات موظف است «برای توسعه زیرساختهای خدمات الکترونیکی در مناطق محروم و روستایی سرمایهگذاری کند تا امکان تامین حداقل چهار دستگاه الکترونیکی اصلی فراهم شود. خدمات دولتی (بهداشت، آموزش، کشاورزی و بانکداری). در 80 درصد روستاهای بالای 20 خانوار کشور امکان پذیر خواهد بود.»
تحریریه ICTNN شبکه خبری