در هفته اول مهرماه به دلیل بازگشایی مدارس و دانشگاه ها و مصرف طبیعی کاربران، با افت کیفیت اینترنت در برخی نقاط کشور مواجه شدیم، افت کیفیت قابل توجهی که منجر به تجربه بدی شد. برای کاربران رشد مصرف دیتا ظرفیت اپراتورها و مخابرات را اشباع کرده و این امر نیاز به توسعه زیرساخت ها را بیش از پیش افزایش داده است. به طور معمول هر ماه سه درصد افزایش مصرف داریم که در هفته اول مهرماه و بازگشایی مدارس از 3 درصد به 10 درصد افزایش یافت که منجر به کاهش کیفیت در برخی نقاط کشور شد و مردم گلایه کردند.
زارع پور در این بازدید به موضوع حمایت از فرهنگ و نقش رسانه های دیجیتال در ترویج فرهنگ پرداخت. وی گفت: در گذشته از رسانه ها با تخصیص کاغذ حمایت می شد و در حال حاضر باید زیرساخت ها برای رسانه های دیجیتال فراهم شود که این رسانه در افزایش سرانه مطالعه نقش دارد.
اول مهرماه پس از گلایه کاربران از وضعیت اینترنت، وزیر ارتباطات دستور تشکیل کمیته ویژه ای با حضور سازمان تنظیم مقررات، شرکت ارتباطات زیرساخت، شرکت مخابرات و اپراتورها را صادر کرد.
به گزارش روز پنجشنبه ICTNN، وزیر ارتباطات عصر امروز به مناسبت هفته کتاب از اپلیکیشنی در حوزه کتاب دیجیتال بازدید کرد.
برای حل مشکلات، ظرفیت اینترنت بین المللی و شبکه داخلی را نزدیک به 10 درصد افزایش دادیم و اکنون می توان گفت که وضعیت اینترنت بهتر شده و مشکل افت کیفیتی که در مهرماه رخ داده بود، حل شده است.
بهبود کیفیت یک فرآیند مستمر است که به طور مداوم توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نظارت می شود.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
زارع پور تصریح کرد: نمی گویم این سرعت مناسب است، اما به دلیل مشکلات گذشته میانگین تجربه کاربری 5 یا 6 مگابیت بر ثانیه است. ما باید بیشتر تلاش کنیم تا سرعت های چند صد مگابیت بر ثانیه را در اختیار عموم قرار دهیم. بخشی از کندی رسانه های اینترنتی را قبول داریم، اما بخشی دیگر گاهی به دلیل فضای رسانه ای است.
در این بازدید روی یک تابلو نوشته شده بود: «اینترنت کند است». وزیر ارتباطات در پاسخ به سوال خبرنگار ICTNN مبنی بر این موضوع، تلفن همراه یکی از حاضران در جلسه را گرفت و توسط “Speed Test” که یک سایت بین المللی است سرعت اینترنت را تست کرد. در این تست سرعت اینترنت بیش از 16 مگابیت بر ثانیه و پینگ 28 میلی ثانیه بود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: نگاه دولت سیزدهم و نگاه شخصی من با 15 سال سابقه در حوزه فناوری این است که فناوری اطلاعات فرصتی است که باید از آن برای تسهیل در امور و فرآیندهای مردم استفاده کنیم. ” شعار ما این است که طعم شیرین زندگی فناوری پایه را در همه زمینه ها به مردم بچشیم.
به گزارش ICTNN، در راستای رفع مشکل کندی و اختلال در شبکه ارتباطی کشور که در مهرماه رخ داد، توسعه پهنای باند انجام شد و ظرفیت اینترنت بین المللی و شبکه داخلی نزدیک به 10 درصد افزایش یافت.
تحریریه ICTNN شبکه خبری