زارع پور با تاکید بر نگاه فرصت محور در این زمینه گفت: با نگاه فرصت محور تهدیدها را به فرصت تبدیل می کنیم و در حوزه فناوری های نوین نیز اگر دقت نکنیم تهدید ملی محسوب می شود.
وی گفت: هدف ما این است که مردم طعم شیرین استفاده راحت و بهینه از اینترنت را در زندگی روزمره خود بچشند خدمت به مردم در حوزه فناوری.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه بسیاری از زیرساختهای آموزشی و تجاری با ارتباطات گره خورده است، تصریح کرد: در زمان شیوع کرونا، مردم برای انجام کارهای روزمره خود به اینترنت نیاز دارند و زیرساختهای لازم برای دسترسی عموم را فراهم میکنند. اینترنت ضروری است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: هدف ما تقویت زیرساخت اینترنت پرسرعت در کشور است و دغدغه جدی در این زمینه نداریم.
شرکت های دانش بنیان نیاز به لایه برداری دارند
وی ادامه داد: در حال حاضر راه زیادی برای حمایت از شرکت های دانش بنیان در پیش داریم و باید اکوسیستم و اکوسیستم شرکت های دانش بنیان در کشور را به گونه ای طراحی کنیم که در طول مسیر تبدیل به مشکل گشا شوند. “
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه در برخی کشورها اقتصاد دیجیتال 30 تا 40 درصد پیشرفت دارد، تصریح کرد: توسعه اقتصاد دیجیتال نیازمند زیرساخت های ویژه ای برای تشکیل مراکز اقتصاد دیجیتال است.
وی با تاکید بر لزوم دسترسی همه مردم به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت، گفت: در حال حاضر حدود هشت هزار روستا به اینترنت دسترسی ندارند و با هدف گذاری سال 1401 دسترسی به شبکه سراسری ارتباط برقرار می شود. تا پایان سال 1401 به دست آمد.”
زارع پور ضمن قدردانی از عملکرد سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: زیرساخت های خوبی توسط مجموعه همکاران برای حمایت از شرکت های دانش بنیان در حوزه حقوقی، مادی و معنوی در کشور شکل گرفته است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: خدمات مورد نیاز در نقشه راه این وزارتخانه را به شرکت ها ارائه می دهیم و هر شرکتی که این کار را انجام دهد در حیطه حمایت ما خواهد بود.
زارع پور با بیان اینکه زیرساخت های ارتباطی برای این حجم تقاضا طراحی نشده و تقاضا در دوران کرونا بیش از دو برابر شده است، تصریح کرد: دلیل کندی اینترنت این است که در حال حاضر زیرساخت ها با تقاضا همخوانی ندارد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه امنیت اطلاعات موضوعی جدی است و نیاز به بازنگری دارد، توضیح داد: امروز جنگ ها به سمت سایبری رفته است که تاثیرگذاری و هزینه کمتری دارد.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
وی ادامه داد: زیرساخت ها به سرعت و با دقت برای بخش دولتی و خصوصی فراهم می شود و باید مشاور مورد اعتماد بنگاه ها باشیم و در این راستا باید حاکمیت داده در کشور شکل بگیرد.
به گزارش ICTNN، عیسی زارع پور وی روز شنبه در حاشیه بازدید از پارک فناوری پردیس به خبرنگاران گفت: اقتصاد دیجیتال یک موضوع کلیدی و فرابخشی است و چندین وزارتخانه و اداره در آن دخیل هستند.
زارع پور با اشاره به حمایت از شرکت های فعال در حوزه آی تی تصریح کرد: در دوره جدید وزارت ارتباطات برای شرکت های فعال در این حوزه ماموریت هایی تعریف کرده و از حرکت هدفمند آنها برای خدمت به مردم حمایت می کند.
زارع پور با اشاره به اقدامات انجام شده برای توسعه اقتصاد دیجیتال گفت: به زودی اولین مجموعه در این زمینه را در معاونت علمی و فناوری راه اندازی خواهیم کرد.
وی افزود: تمام تلاش ما در وزارت ارتباطات این است که در کوتاه مدت شاهد گسترش خدمات در این حوزه باشیم و به همکاران خود ماموریت دادیم تا به طور ویژه مشکلات اینترنت را در مناطق گزارش شده بررسی و رسیدگی کنند. “
وی ادامه داد: حدود چهار تا پنج درصد تولید ناخالص داخلی مبتنی بر اقتصاد دیجیتال است که با توجه به هدف گذاری، تا پایان سال آن را به 10 درصد خواهیم رساند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: حرکت عظیمی که از گذشته آغاز شده باید در دولت سیزدهم با قدرت ادامه یابد و نتیجه آن در زندگی روزمره مردم متجلی شود.
تحریریه ICTNN شبکه خبری