وی خاطرنشان کرد: واقعیت این است که این ابزارها ابزار شبکه ای هستند یعنی همه باید به آن دسترسی داشته باشند. بنابراین ما در آن زمان در سازمان نظام صنفی رایانه ای یک خواسته روشن داشتیم و آن دسترسی آزاد به اینترنت است.
قربانی در ادامه سخنان خود گفت: ما در سازمان صنفی استان تهران و به طور کلی سازمان صنفی کشور اساساً رویکردمان این است که نرویم و چنین چیزی را ایجاد کنیم در حالی که اینترنت و دسترسی به رایج ترین شبکه ها ابزارهای اینترنتی است. استفاده می شود، اما برای تعداد معینی از افراد ایجاد دسترسی و به عبارت دیگر کلاس اینترنت منصفانه نیست. وقتی دسترسی به پیام رسان خارجی در سراسر کشور قطع می شود، آیا دسترسی به تعداد محدودی از افراد مفید است؟
وی افزود: این اتحادیه اعلام کرد که برای اعضای خود اینترنت بدون فیلتر تهیه کرده اند که بسیار مبهم بود. قبل از اینکه اتاق اصناف و اتاق بازرگانی تلاش کنند اینترنت بدون فیلتر را برای اعضای خود دریافت کنند، صحبت هایی شده بود، اما این موضوع قابل استناد نیست زیرا کسی آن را اعلام نکرده است.
موضوع اینترنت تخصصی که به کلاس هم معروف است، پس از گذشت بیش از سه ماه از محدودیت های اینترنتی، اکنون به جایی کشیده شده است که برخی اتحادیه ها و تشکل ها از مذاکره برای ارائه اینترنت رایگان خبر داده اند. برای اعضای خود طرفدار ترویج فعالیت های انجمنی هستند، اما به گفته کارشناسان، این سوال در صورت فراگیر شدن می تواند خطرناک و منشا فساد در کشور شود.
به گزارش ICTNN، در روزهای اخیر اطلاعیه ای از سوی اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران منتشر شد که در آن گفته شده طی مکاتبات و مذاکرات متعدد این اتحادیه با مراجع اینترنتی کشور، پس از گذشت بیش از دو ماه از اختلال در کارکرد دکل ها و کاهش سرعت با استفاده از فیلترشکن ها، مقامات ذیصلاح دارندگان پروانه این سندیکا را موثرترین و قانونی ترین فعالان عرصه فناوری شناخته و به آنها اجازه رفع فیلتر پلت فرم ها را داده اند و هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد. دارنده مجوز مسئولیت را می پذیرد که در تعداد آدرس های IP که توسط آنها تبلیغ می شود وجود ندارد.
رئیس کمیسیون فین تک سازمان اصناف استان تهران ادامه داد: در این شرایط باید به ایجاد جایگزین فکر کرد نه توزیع رانت، وقتی رانت توزیع می شود منشا فساد می شود.
قربانی با طرح این سوال که ایجاد محدودیت برای اینترنت و ایجاد رانت برای افراد خاص کمک می کند؟ وی گفت: اصناف و اتاق اصناف مختارند از چنین طرحی برای اعضای خود استفاده کنند، در واقع این موضوع بر عهده اعضا و رویکرد اصناف است اما ما در سازمان اتحادیه صنف فناوری اطلاعات. سیستمی که حدود 7000 شرکت در سراسر کشور دارد با این کار مخالفیم. بنابراین، به نفع اعضا و کسب و کارها نیست که برای اعضای ما امتیاز تقسیم کنند، اینترنت کلاس ایده خطرناکی است.
قربانی با اشاره به اینکه چرا اینترنت طبقاتی مفید نیست، تصریح کرد: اینکه یک صنف از صنف دیگر متمایز باشد و اینترنت بدون فیلتر به او اختصاص داده شود، محل بحث است و نباید مورد انتقاد و اعتراض قرار گیرد و بحث دیگر دسترسی به شبکه های اجتماعی پرکاربرد است. . مانند واتس اپ و اینستاگرام از زمانی که محدودیت ها اعمال شد، کاربران آنها برای انجام کارها با مشکل مواجه شده اند. ما نمیخواهیم از اپلیکیشن خارجی دفاع کنیم، اما اینکه آیا جایگزین آن طی سالها معرفی شده است، باید دید. آنها چیزهایی را ذکر می کنند که جایگزین هستند، اما مردم چقدر از آنها استقبال کرده اند؟
در همین رابطه رضا قربانی – رئیس کمیسیون فین تک سازمان نظام صنفی استان تهران – در گفت وگو با ICTNN، اظهار کرد: واقعیت این است که این خبر تا جایی منتشر شده است که سندیکای فناوران فناوری اطلاعات استان تهران اعلام کرده است. که یک اتحادیه مرتبط است مربوط به کافی نت ها و فروشگاه های سخت افزار است و موضوع آن مربوط به فناوری نیست و بیشتر حوزه تجهیزات فناوری مصرف کننده را بر عهده دارد.او چنین اطلاعیه ای را منتشر کرد.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
رئیس کمیسیون فین تک سازمان اصناف استان تهران درباره اینکه گفته می شود اینترنت به منظور ارائه خدمات به شرکت ها و مانند تجارت طبقه بندی شده است؟ وی گفت: من قاطعانه می گویم که هیچ شرکتی با بیش از 7 هزار شرکت زیر مجموعه تشکل صنفی در استان تهران نیازی به دسترسی رایگان به اینترنت ندارد و ما در خط مقدم این مشکل قرار داریم و به نظر می رسد شرکت هایی که جزو آنها هستند. اتحادیه فناوران کامپیوتر در تهران، چون کار فنی نمی کنند و سخت افزار مصرف کننده می فروشند، نیازی به آن ندارند.
تحریریه ICTNN شبکه خبری