ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
این مسئول ضرورت شهر هوشمند را ایجاد زیرساخت فیبر نوری دانست و ادامه داد: نبود زیرساخت فیبر نوری در اقصی نقاط شهر و شهرستان، عدم مشارکت شرکت های بهره بردار برای دسترسی به تلفن های نسل بعدی و بالا اینترنت پهن باند پرسرعت در بستر رقابتی فیبر نوری، اتصالات سطح بالای شهری به سامانه های نظارتی 125. به منظور اعلام و اعلام حریق در اسرع وقت، دسترسی به اینترنت نسل جدید و پوشش نسل پنجم اینترنت همراه در محمودآباد می باشد. مشکلاتی که با این اقدام شهرداری حل خواهد شد.
به گفته اسماعیلی، شهرداری محمودآباد اولین شهرداری مازندران است که با راه اندازی شبکه FTTH (کابل فیبر نوری)، اتصال سازمان های تابعه به این شبکه با فناوری Gpon (زیر بستر فیبر نوری)، 34 هزار متر شبکه فیبر نوری شهری، 14 هزار متر حومه شهر. شبکه اتصال شهرستان سرخرود و محمود آباد، راه اندازی شبکه تلفن همراه و پوشش کامل شهر و نسل پنجم اینترنت همراه توسط متولی شرکت، ایجاد اشتغال برای متخصصان داخلی در حوزه فناوری اطلاعات با توجه به حجم زیاد زیرساخت های موجود در شهرداری یکی از دستاوردهای این سرویس دهنده است.
سرپرست واحد فناوری اطلاعات شهرداری محمود آباد با بیان اینکه با این تفاهم نامه درآمد پایداری در حوزه های جدید برای شهر ایجاد می شود، افزود: اهداف ما خروج تدریجی از تراکم فروشی و حفظ شهر از منبع جدید است. درآمد، تحقق شعار دولت انقلابی مبنی بر ایجاد 20 میلیون پورت فیبر نوری در کشور و تحقق شعار استانداری مبنی بر نامگذاری استان دیجیتال برای مازندران.
وی خاطرنشان کرد: درآمدزایی از فروش اینترنت و تلفن، اخذ حق الامتیاز از آسمان خراش ها و بازگرداندن این مبالغ به مردم در قالب خدمات شهری، عدم پرداخت اجاره بها به شرکت های عامل برای اجاره شبکه دوربین مدار بسته، اجرای رایگان طرح اصلی شبکه فیبر نوری توسط این شرکت. وی یکی از مزایای اجرای این طرح در محمودآباد را 17 هزار متر مخابرات با مالکیت کامل شهرداری برشمرد و یادآور شد: اجاره و فروش زیرساخت رایگان ایجاد شده به شرکت های بهره بردار و سهم درآمد حاصل از اجاره این سکو. عدم پرداخت هزینه نصب 31000 متر فیبر نوری به ارزش 15 میلیارد تومان از دستاوردهای مالی جامعه در این پروژه است.
سارا اسماعیلی – خبرنگار ICTNN مازندران
حسین اسماعیلی در گفت وگو با ICTNN، با اشاره به اینکه شهرداری ها در کشور از چند سال گذشته مشکلات ارتباطی داشته و همچنان در تلاش برای رفع آن هستند، اظهار کرد: شهرداری محمود آباد برای رفع این مشکل راهکارهایی ارائه کرده و امضا کرده است. تفاهم نامه با یکی از اپراتورهای تلفن همراه 30000 متر زیرساخت فیبر نوری در اختیار شهرستان قرار گرفته است.
وی متولی اجرای این طرح را شهرداری دانست و یادآور شد: شهرداری در سه فاز، ارتباط محمودآباد و سرخرود در قالب سامانه هوشمند، دسترسی به مراکز کنترل ترافیک و پایش تصویر را ایجاد کرده است. فیبر نوری در جاده های اصلی و فرعی شهر.
رئیس واحد فناوری اطلاعات شهرداری محمود آباد ادامه داد: شرکت های بهره بردار شرکت هایی هستند که مجوز ارائه خدماتی مانند تلفن و اینترنت را از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی دارند لذا درخواست ما این است که نه تنها اهالی شهر بلکه مناطق کمتر برخوردار نیز به این فناوری دسترسی دارند تا بخشی از درآمد و هزینه ای که برای اینترنت می پردازند به آنها برگردانده شود.
اسماعیلی با بیان اینکه راه حل ما ایجاد زیرساخت شبکه فیبر نوری برای تمامی ساکنان شهر است، خاطرنشان کرد: فراخوان رسمی و دعوت از 9 شرکت عامل کشور، برگزاری جلسات متعدد استانی و اقدامات برای پیشبرد اهداف و رفع نقاط ضعف اقدامات شهرداری بود.
ICTNN/مازندران سرپرست واحد فناوری اطلاعات شهرداری محمود آباد نیاز به تعریف منابع جدید درآمد پایدار را ضروری دانست و گفت: خروج تدریجی از فروش تراکم و حفظ شهر از منبع درآمدی جدید، تحقق این امر است. پروژه انقلابی شعار دولت مبنی بر ایجاد 20 میلیون پورت فیبر نوری در کشور و تحقق شعار استانداری مبنی بر نامگذاری استان دیجیتالی مازندران با 30 هزار متر زیرساخت فیبر نوری در محمودآباد فراهم شده است.
تحریریه ICTNN شبکه خبری