دکتر سالاریه تاکید کرد: همانطور که اخیرا در مورد زلزله بندرکنگ اعلام کردیم، سازمان فضایی آمادگی دارد تا با توجه به نیاز وزارت ارتباطات از این بالون ها در مناطقی که بلایای طبیعی تولید شده بهره برداری کند.
دکتر حسن سالاریه در گفت وگو با ICTNNوی با اشاره به توانمندی پژوهشگاه فضایی ایران در طراحی و ساخت انواع بالون های مخابراتی، گفت: ماموریت اصلی بالون های مخابراتی ساخت متخصصان کشورمان در پژوهشگاه فضایی ایران، ارائه خدمات اینترنتی است. و همچنین نظارت در شرایط بلایای طبیعی.
وی افزود: بالون های ساخت پژوهشگاه فضایی ظرفیت جابجایی حداقل 50 کیلوگرم محموله در ارتفاع 250 متری از سطح زمین را دارند و از این حیث می توان امکان خوبی برای رفع مشکلات مردم فراهم کرد. روی زمین. ارتباط در شرایط مختلف
رئیس سازمان فضایی ایران افزود: علاوه بر این، این بالون ها در حوادث طبیعی مانند زلزله سرپل ذهاب در سال 1395، سیل پلدختر در سال 1397 و چندین ماموریت دیگر به مردم خدمات رسانی کرده اند که در مجموع خدمات ارائه شده است. برای بیش از 120 شبانه روز
دکتر سالاریه افزود: وزش باد پایدار با سرعت 60 کیلومتر در ساعت و پرواز مداوم حداقل 5 شبانه روز در شرایط مختلف آب و هوایی از دیگر قابلیت های این سامانه هاست.
وی با بیان اینکه بالون های ساخت پژوهشگاه فضایی ایران بارها برای رفع مشکلات مردم مورد استفاده قرار گرفته است، گفت: این بالن ها ماموریت ارائه خدمات اینترنتی و مخابراتی به زائران اباعبدالله الحسین (ع) را با موفقیت انجام داده اند. ) در سال 2016 و 2017 و همچنین 1401. دارند.
رئیس سازمان فضایی ایران گفت: با استفاده از قابلیتهای این بالونها میتوان پوشش مخابراتی خوبی (4G-LTE) در حداقل شعاع پوشش دهی زیر بالون ایجاد کرد تا مردم از خدمات وی بهرهمند شوند.
رئیس سازمان فضایی ایران با اشاره به خدمات بالن های مخابراتی پژوهشگاه فضایی گفت: این بالن ها ظرفیت جابجایی حداقل 50 کیلوگرم محموله در ارتفاع 250 متری از سطح زمین را دارند و به مدت 120 روز خدمات ارائه کردند. شب ها در بحران های طبیعی کشور.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات