مدیر پروژه گفت: نرم افزار CAOFO نمونه داخلی ندارد و نمونه های خارجی ظرفیت بالایی ندارند و تنها می توانند یکی از پارامترهای هدف را بهبود بخشند. از نظر سرعت اجرا ، نرم افزار CAOFO بسیار بهتر از آنهاست.
کاظمی خاطرنشان کرد: نرم افزار CAOFO این قابلیت را دارد که با توجه به نیاز اپراتور یک یا چند عملکرد هدف ذکر شده را بهینه کند. این نرم افزار همچنین می تواند از الگوریتم های مختلف بهینه سازی مانند الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات ، الگوریتم ژنتیک و الگوریتم تبرید شبیه سازی شده استفاده کند.
وی گفت: “از طریق این پروژه ، نرم افزاری (CAOFO) تولید شده است که می تواند به طور همزمان هزینه و زمان تولید محصولات چاپ سه بعدی را کاهش داده و در عین حال کیفیت قطعات تولید را افزایش دهد.
کاظمی با بیان اینکه سرپرست این پروژه ، دکتر عبدالرضا رحیمی ، از اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر بود ، ادامه داد: از سوی دیگر ، مدلسازی میزان انرژی دریافتی برای فرآیند استریولیتوگرافی ماسک ، ابداعات این طرح است. پایان نامه. “
محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر با موفقیت نرم افزار بهینه سازی چاپگر سه بعدی را ایجاد و توسعه داده اند.
کاظمی افزود: “اکنون که نرم افزار CAOFO ایجاد شده و مراحل اندازه گیری کارایی را با موفقیت پشت سر گذاشته است ، وقت آن است که در مورد صنعتی شدن آن بحث کنیم. همانطور که همه می دانیم ، صنعتی شدن چنین محصولاتی دارای فرایند خاص و پیچیده ای است که اهمیت آن کمتر از اهمیت انجام تحقیقات نیست و شاید کوچکترین غفلت در این زمینه منجر به شکست شود.
وی گفت: “برای انجام این کار ، ما ابتدا سرعت عملکرد زبان های برنامه نویسی مختلف را در این موضوع خاص مقایسه کردیم و نتیجه گرفتیم که زبان برنامه نویسی C #، که یک زبان برنامه نویسی قدرتمند است ، سرعت بهینه سازی بسیار بالاتری دارد. بالاتر از آن.” به وی در سایر زبان های برنامه نویسی افزود: “بنابراین ما C # را برای آن انتخاب کردیم.”
وی با اشاره به ویژگی های طرح گفت: پیش از این الگوریتم هایی توسط محققان ارائه شده بود که در آنها تنها یکی از پارامترهای ذکر شده مورد مطالعه قرار گرفته بود. بنابراین ، الگوریتمی که بتواند سه یا چهار پارامتر را بهینه کند ، یکی از نوآوری های مهم این تحقیق است.
به گفته وی ، از سوی دیگر ، زیرا آنها مستقیماً بر هزینه و زمان تولید محصولات تأثیر می گذارند ، بنابراین گزینه ای بسیار جذاب و ضروری برای استفاده در صنایع مختلف است. قابلیت نرم افزار CAOFO به گونه ای است که هم برای تولید یکبار و هم برای تولید انبوه قابل استفاده است و صنایع کوچک و بزرگ می توانند از این نرم افزار بهره مند شوند.
وی افزود: “اگرچه این فرایندها انعطاف پذیری بالایی دارند ، اما هنوز محدودیت هایی دارند که ساخت قطعات خاص را برای مهندسان دشوار می کند. برخی از این محدودیت ها شامل استفاده زیاد از مواد اولیه برای ساخت قطعات جانبی محصولات است که منجر به افزایش غیر ضروری هزینه نهایی و همچنین کیفیت سطح پایین برخی از قطعات می شود.
فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: حل این مشکلات برای هر محصول به طور جداگانه یک فرآیند بسیار طولانی است و به احتمال زیاد با خطاهای انسانی همراه خواهد بود ، بنابراین راهی که بتواند به طور خودکار این مشکلات را برطرف کند ، تکمیل اکثر این فرایندها ضروری
کاظمی گفت: ما مدل های ریاضی مورد نظر را بر اساس اصول کار چاپگرهای سه بعدی استخراج کرده ایم و اکنون زمان اجرای این مدل ها به همراه الگوریتم های بهینه سازی فرا رسیده است.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
وی با اشاره به مزایای رقابتی این طرح ، گفت: قابلیت بهینه سازی چندین عملکرد همزمان به انتخاب کاربر ، توانایی افزودن آسان توابع هدف جدید به نرم افزار توسط کاربر ، سرعت عملکرد بسیار بالا در فناوری های چاپ سه بعدی ، از جمله مزایا طرح ها در نظر گرفته می شوند.
وی ادامه داد: از سوی دیگر ، به دلیل امکان استفاده از الگوریتم های مختلف بهینه سازی و همچنین استفاده از زبان برنامه نویسی قدرتمند C # ، سرعت عملکرد نرم افزار CADO بسیار بیشتر از سایر نرم افزارهای موجود در بازار است. بنابراین ، نرم افزار CAOFO بسیار برتر از نرم افزارهای موجود در بازارهای جهانی است.
وی ادامه داد: بنابراین ، این مراحل را با ارزیابی شرایط صنعت کشور و جهان و طبق برنامه ریزی های انجام شده انجام می دهیم تا بتوانیم به جایگاه واقعی خود در صنعت جهانی دست پیدا کنیم.
کاظمی با اشاره به کاربرد این پروژه ، با اشاره به کاربرد این پروژه گفت: “نرم افزاری که در این تحقیق طراحی شده است می تواند برای بهینه سازی محصولات و خدمات در بسیاری از صنایع اساسی مورد استفاده قرار گیرد. مانند صنایع پلاستیک ، صنعت ابزار ، صنعت قالب. ”این صنعت هوافضا ، صنعت مهندسی پزشکی و دندانپزشکی ، صنعت خودروسازی و بسیاری صنایع دیگر دارد.
محقق دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: “قبل از ایجاد نرم افزار CAOFO ، هیچ نرم افزاری در جهان وجود نداشت که بتواند همزمان سه یا چهار پارامتر مختلف را در محصولات چاپ سه بعدی بهینه کند ، و نرم افزار موجود در بازارهای جهانی تنها یکی از آنها این پارامترها را بهینه می کند.
وی خاطرنشان کرد: برای اینکه بتوانیم یک نرم افزار کامل برای بهینه سازی عملکرد چاپگرهای سه بعدی ایجاد کنیم ، ابتدا باید توابع مورد نظر (هزینه ، زمان و کیفیت سطح) را کمی کنیم. از سوی دیگر ، کمی کردن این توابع مستلزم توانایی فرموله کردن آنها است. به عبارت دیگر ، از آنجا که نرم افزارهای مهندسی معمولاً مبنای ریاضی دارند و محاسبات ریاضی را برای بهینه سازی عملیات انجام می دهند ، باید یک مدل ریاضی برای هر یک از توابع هدف استخراج کرد.
به گزارش ICTNN ، دکتر مهدی کاظمی ، فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی امیرکبیر و مجری طرح “تولید نرم افزار برای کاهش زمان و هزینه و افزایش کیفیت محصولات چاپ سه بعدی” ، گفت: چاپگرهای سه بعدی تولید قطعات پیچیده را از مدل سه بعدی به میزان قابل توجهی تسهیل کرده اند. اند.
فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: “این تحقیق در نهایت منجر به تولید نرم افزار CAOFO شد که می توان گفت بسیار برتر از نرم افزارهای موجود در بازارهای جهانی است.”
وی افزود: “یکی دیگر از ویژگی های مهم نرم افزار CAOFO این است که این نرم افزار به گونه ای طراحی شده است که سایر توابع هدف را می توان با توجه به نیاز کاربر به راحتی به نرم افزار اضافه کرد. این ویژگی برای استفاده نرم افزار در صنایع مختلف بسیار مهم است.
تحریریه ICTNN شبکه خبری