موحد، تصریح کرد: اتصال سامانه های تصدی و پروانه صرفاً یک اتفاق فنی نیست و تأثیرات آن نقش مهمی در جلوگیری از سردرگمی متقاضیان دارد. وی گفت: در حال حاضر بررسی هایی از قبیل وضعیت اراضی ملی، حق تقدم، حقوق راه آهن، حقوق خطوط و تاسیسات آب و فاضلاب، حقوق خطوط و تاسیسات فرودگاهی، صحت مجوزهای زیست محیطی، اصالت جواز تاسیس صنعتی و سایر استعلامات اولیه لازم برای اخذ مجوز در کمترین زمان ممکن به صورت الکترونیکی انجام می شود که نقش مهمی در صرفه جویی در وقت و هزینه افراد دارد.
اما اخیراً سازمان فناوری اطلاعات اعلام کرد که پنجره واحد آمایش سرزمین، ارائه خدمات «تعیین وضعیت اراضی روستایی» را آغاز کرده است. این سرویس که هم اکنون به صورت پایلوت در دو روستای سراوان واقع در استان گیلان و نارگان واقع در استان اصفهان در حال انجام است، موقعیت زمین را بر اساس برنامه دهیاری دهیاری و به تبع آن متقاضیان بررسی می کند. می تواند وضعیت را در داخل یا خارج از منزل مقایسه کند.در مورد طرح هدایت زمین خود اطلاعاتی کسب کنید.
پیش از این جواد محد – معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات ایران – طی روزهای اخیر از تسهیل فرآیند صدور مجوز زمین خبر داده بود و گفته بود با برقراری ارتباط بین سامانه زمین و پرتال ملی مجوزها، اکنون متقاضیان هم از اراضی و هم از شهرکها هستند. خدمات مجوز تغییر کاربری می توانند برنامه های خود را به صورت غیر حضوری ثبت و پیگیری کنند.
نماینده دولت الکترونیک، اتصال سامانه تک مرحله ای واحد آمایش سرزمین به درگاه ملی مجوزهای کشور را یکی از اساسی ترین پایه های توسعه خدمات زمینی در سراسر کشور تا کنون دانست. سال و افزود: تاکنون متقاضیان دو خدمت «صدور پروانه تغییر کاربری اراضی کشاورزی و باغات» و «صدور پروانه ایجاد شهرک یا شهرکهای صنعتی غیردولتی» باید دوره طولانی و طاقتفرسایی را طی کنند. به منظور اطلاع از وضعیت درخواست مجوز آنها، اما با تعاملاتی که بین سامانه های زمین و پروانه ملی پورتال از 9 مهر ماه سال جاری صورت گرفت، در اولین گام، ارتباط لازم برای خدمات فوق الذکر و تلاش برای گسترش آن به کلیه خدمات زمینی tres ادامه خواهد داشت.
بر اساس این گزارش، این بررسی از آن جهت حائز اهمیت است که در صورت قرار گرفتن زمین در محدوده طرح هادی، امکان اخذ مجوزهای لازم و قانونی در زمین برای کاربری های مختلف از جمله مسکونی برای متقاضی فراهم می شود. با همکاری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، سرویس نقشه برداری تعیین حریم اراضی روستایی در سامانه پنجره واحد آمایش سرزمین به نشانی https://iraneland.ir/ راه اندازی شده است و پاسخ آن در کمترین زمان ممکن مشخص می شود.
سامانه زمین دارای دو زیر سامانه با عنوان پرتال متقاضی و ردیاب زمین است و کاربران به آدرس https://iraneland.ir قابل دسترسی و استفاده هستند.
بر اساس اعلام سازمان فناوری اطلاعات، پنجره واحد آمایش سرزمین در قالب طرح پایلوت، ارائه خدمات نقشه برداری تعیین حریم وضعیت اراضی روستایی در دو روستای گیلان و اصفهان را آغاز کرده و به بررسی می پردازد. موقعیت زمین طبق نقشه دهیاری.
به گزارش ICTNN، اجرای طرحهای دولت الکترونیک یکی از مهمترین اقدامات در راستای اجرای فرمان مقام معظم رهبری است که امسال در عنوان «تولید دانش مبتنی بر دانش و ایجاد اشتغال» تحقق یافت. در راستای تحقق این هدف و اجرای شعار زیست محیطی سال با عنوان محیط زیست افراد پایه، هوشمند و فناور، همراه با سایر سازمان های دولتی و غیردولتی، موضوع دولت الکترونیک را سرلوحه برنامه های خود قرار داد. بر این اساس سامانه تک مرحله ای واحد آمایش سرزمین یکی از 23 پروژه اولویت دار دولت الکترونیک است که به منظور تسهیل در ارائه خدمات و مجوزها و مدیریت زمین و نظارت بهینه زمین ایجاد و راه اندازی شده است.
سامانه پایش اراضی به عنوان یکی از دو بخش اصلی سامانه «پنجره واحد آمایش سرزمین» با پایش استانهای اصفهان، البرز، قزوین و زنجان آغاز به کار کرد و مأموریت ویژه پیشگیری از تخریب اراضی کشاورزی و حفظ جنگلها را دنبال میکند. و مراتع. ذی نفعان سامانه دیده بان زمین، طیف قابل توجهی از مؤسسات هستند که به نوعی تعهد قانونی نسبت به حفظ، نگهداری و اداره اراضی کشور دارند، در این راستا وزارت راه و شهرسازی، سازمان محیط زیست، ریاست راهداری و سازمان حمل و نقل و حمل و نقل جاده ای، سازمان امور اراضی، سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
ثبت و صدور مجوزهای مربوط به ساخت و ساز در زمین و ملک شخصی و استعلامات مربوطه، ثبت و واگذاری بهره برداری از اراضی و املاک ملی، دولتی و موقوفه، ثبت و نظارت بر گزارش های مردمی زمین خواری و نظارت بر اجرای قوانین مربوط به دامنه زمین، اهداف این یک سیستم چهارگانه است. به عبارت دیگر زمین سامانه ای است که امکان ثبت درخواست و پیگیری الکترونیکی و بدون مراجعه حضوری را برای متقاضیانی که قصد انجام اقداماتی از قبیل تغییر کاربری، تفکیک، تجمیع، واگذاری و ساخت و ساز در اراضی را دارند فراهم می کند. و اموال کشور
تحریریه ICTNN شبکه خبری