نماینده مردم جلفا و مرند در مجلس با بیان اینکه “شرایط مخرب کشور را بحران آفرین می کند”، گفت: از دست دادن ناامنی فراتر از هر ضرری است و اگر ناامنی باشد کسب و کار معنایی ندارد. اصلا زیرا همه چیز تحت امنیت معنا پیدا می کند.
پاشایی راهکاری برای خروج کسب و کارهای اینترنتی از وضعیت فعلی ارائه کرد و گفت: برنامه کوتاه مدت باید به گونه ای مدیریت شود که در صورت توقف اختلالات، فضا برای از سرگیری کسب و کارها در بسترهای موجود باز شود. . برنامه میان مدت نیز باید این باشد که در بسترهای داخلی بیشتر کار شود و کیفیت و ظرفیت آنها ارتقا یابد تا بتوان به مردم توصیه کرد در این بسترها حضور داشته باشند.
وی در پایان تاکید کرد: اما آنچه مهم است برنامه ریزی بلندمدت آموزش رسانه است. آموزش رسانه راه حل همه مشکلات کشور در آینده است. ما نباید به فکر حال باشیم، بلکه باید به فکر راه حل برای آینده و نسل های بعدی باشیم.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
این عضو کمیسیون صنایع و معادن در ادامه بر ضرورت «سواد رسانه ای» در کشور تاکید کرد و گفت: اگر سواد رسانه ای وجود داشته باشد می توان در فضای مجازی حضور داشت و به تجارت و تفکر خوب پرداخت.
در این زمینه بخوانید:
نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: اثرات اختلال اینترنت بر کسب و کار
معصومه پاشایی در گفت وگو با ICTNN، به مشکلات ایجاد شده برای کسب و کارهای اینترنتی طی یک ماه گذشته در پی اعمال محدودیت برای دسترسی به اینترنت در کشور پرداخت و با تاکید بر اینکه محدودیت و ممنوعیت یکی از بدترین روش ها است، گفت: آموزش و پرورش. بهترین روش است، مواجهه با فضای مجازی است، اما متأسفانه در این روش با خلأ مواجه هستیم و در هیچ یک از کتاب های درسی آموزش از این دست وجود ندارد و به غیر از مدارس، اقدامات خاصی انجام نشده است. ارتقای سواد رسانه ای جامعه و در حال حاضر به دلیل این کمبودها، ناچاریم با توجه به شرایط بحرانی، اقداماتی مانند محدود کردن دسترسی به اینترنت را انجام دهیم.
عضوکمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت «سواد رسانه ای» در کشور گفت: اگر سواد رسانه ای وجود داشته باشد می توان در فضای مجازی حضور داشت، تجارت کرد و خوب فکر کرد.
تحریریه ICTNN شبکه خبری