به گزارش ICTNN، از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، دوازدهمین همایش ملی نخبگان با شعار «حاکمیت نخبگان، تعالی ایران» صبح امروز سه شنبه پنجم مهرماه با حضور حجت الاسلام سیدی رئیس جمهور برگزار شد. ابراهیم رئیسی و جمعی از نخبگان و استعدادهای برتر کشور. در مرکز همایش های بین المللی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.
در مراسم افتتاحیه این رویداد، سید ابراهیم رئیسی خطاب به جامعه نخبگان گفت: یکی از شاخص های نخبگی، کار و تلاش در مسیر رفع نیازهای کشور است که شکر نعمت خداوند متعال است. هوش و ذکاوتی که به افراد خاصی داده است. .
به عنوان اولین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور که با برپایی نمایشگاهی جانبی در سالن اجلاس سران در این رویداد حضور یافت، ضمن معرفی خدمات مشتریان، آکادمی موبایل و پلتفرم های دیجیتالی خود مانند شاد و یوانو، در پایان در این مراسم با اهدای هدایایی ویژه به نخبگان و استعدادهای برتر حاضر در این همایش از آنان قدردانی و تجلیل شد.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
رئیسی در بخشی از سخنان خود بار دیگر بر عدم استفاده دستگاه ها از کالای خارجی در صورت وجود نمونه مشابه داخلی با کیفیت و استاندارد قابل قبول تاکید کرد و در جمع نخبگان به صراحت اعلام کرد که این تخلف است و در صورت وجود نمونه مشابه داخلی تعهد شده توسط هر دستگاهی ردیابی می شود.
در این همایش ملی که با حمایت ویژه همراه اول به عنوان حامی نخبگان کشور برگزار شد، تعدادی از نخبگان به نمایندگی از این جامعه به بیان دیدگاه ها، نقطه نظرات و تجربیات خود از فعالیت در محیط دانشگاهی و صنعتی پرداختند. مقابل رئیس جمهور ایشان با ارائه پیشنهادهای عملی برای اعتلای ایران، مستقیماً دغدغه های خود را به بالاترین مقام اجرایی کشور ارائه کردند.
وی ضمن اعلام آمادگی برای همکاری و همراهی با تمامی مراکز علمی جهان، اذعان داشت: ما در استفاده از علم و دانش حد و مرز نداریم، اما در نسخه هایی که از خارج ارائه می شود، علما باید نهایت دقت و احتیاط را داشته باشند تا نسخه های ارائه شده مطابق با اکوسیستم ما هستند.
رئیس جمهور آفت نخبه گرایی را «خود برتری» دانست و با تاکید بر اینکه نخبگان نباید در جوی بیفتند که انتظار داشته باشند همه نسبت به خود تواضع کنند، گفت: ابتکار نخبگان باید در خدمت مشکلات کشور باشد. مردم و حل مشکل
لازم به ذکر است پس از مراسم افتتاحیه دوازدهمین همایش ملی نخبگان، در پنل های تخصصی جایگاه نخبگانی در مقوله هایی چون «حکومت و اقتصاد»، «علم، فناوری و صنعت» و «فرهنگ، هنر و رسانه» تعیین شد. با حضور چهره های سرشناس و کارشناسان هر رشته به طور همزمان در سالن اصلی و فرعی سالن اجلاس سران مورد بررسی قرار گرفتند.
وی با اشاره به اینکه در دوران جنگ شناختی و جنگ نرم برخلاف سایر دوره ها با مقوله غارت مغز مواجه هستیم، تصریح کرد: معتقدیم جایگاه، شأن و ارزش نخبگان باید حفظ شود. لذا وظیفه ما و دستگاه حاکمیتی است که حمایت همه جانبه مالی و حقوقی از این قشر در جهت شکوفایی هر چه بیشتر استعدادهای آنان داشته باشیم.
تحریریه ICTNN شبکه خبری