وی ادامه داد: در حوزه کلان داده ، حجم داده هایی که بر اساس تعامل انسان با محیط تولید می شود ، به 180 زتابایت می رسد و شرکت ها از 86 درصد داده هایی که تولید می کنند ، استفاده بهینه می کنند.
وی در سخنرانی خود با عنوان “لمس دنیای هوشمند با فناوری های جدید” از فناوری هایی مانند رباتیک ، تلفن های همراه نسل پنجم ، محاسبات ابری ، داده های کلان ، اینترنت اشیاء و هوش مصنوعی به عنوان فناوری های نوظهوری نام برد که آینده جهان را متحول می کند. جهان انجام می دهند.
دانشیار دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر ، دانشگاه تربیت مدرس افزود: “افراد با استفاده از هوش مصنوعی می توانند 95٪ زبان های دیگر را با دقت صحبت کنند و ارتباط بدون مرز و نیازهای ارتباطی افراد ناشنوا و لال و کسانی که نیاز دارند خدمات ویژه ” ، برطرف می شود.
عباسی آرند خاطرنشان کرد: در زمینه فناوری اینترنت اشیاء ، با پیشرفت فناوری های خودروهای هوشمند و متصل ، 15 درصد از خودروهای جهان به این فناوری مجهز می شوند و 20 درصد از شرکت های بزرگ از محاسبات کوانتومی برای تجزیه و تحلیل داده های تولید شده توسط فناوری CV2X استفاده می کنند. به
وی همچنین به پیش بینی شتاب در راه اندازی گسترده فناوری نسل پنجم تلفن همراه ، اتصال انبوه و تاخیر کم به عنوان مهمترین ویژگی های این فناوری و پخش مستقیم تصاویر با سرعت بالا ، پزشکی از راه دور ، خودروهای هوشمند و خودرو به ماشین اشاره کرد. ارتباط خودرو IoV) و شهر هوشمند به عنوان یکی از مهمترین برنامه های کاربردی آن گفت: پیش بینی می شود که تا سال 2025 ، 6.5 میلیون ایستگاه 5G در جهان نصب شود و 2.8 میلیارد نفر در سراسر جهان از کاربران این خدمات استفاده کنند و 58 درصد از مردم جهان در مناطقی با پوشش کامل نسل پنجم زندگی می کند.
سید ستار هاشمی با بیان اینکه سهم بازار جهانی شهر هوشمند طی سال های اخیر حرکت رو به رشدی را تجربه کرده است ، گفت: پیش بینی می شود این سهم بازار تا سال 2025 به 2.5 تریلیون دلار برسد.
سپس مدیرعامل اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران ، برخی از آمارهای ارائه شده توسط مراکز تحقیقاتی در مورد روند رشد استفاده از هر یک از فناوری های فوق و کاربردهای مهم آنها را ارائه کرد و بیان کرد که آموزش ، سرگرمی ، صنعت گردشگری و موزه های هنر یکی از وی افزود: از مهمترین کاربردهای ترکیبی از فناوریهای واقعیت افزوده و واقعیت مجازی (واقعیت ترکیبی). تخمین زده می شود که تا سال 2025 ، حدود 337 میلیون نفر در جهان از این فناوری استفاده خواهند کرد و 10 درصد از شرکت ها ، از این فناوری در فرآیندهای خود استفاده کنند.
معاون فناوری و نوآوری وزیر صنعت در سخنرانی خود در این همایش با اشاره به مولفه های شهر هوشمند ، رفاه شهروندان و ارتقای کیفیت زندگی ، توجه به رشد اقتصادی و مقابله با چالش های موجود در شهرها با استفاده از فناوری به عنوان مهمترین اهداف شهری که او هوشمند می دانست.
عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس اظهار داشت: با ترکیب فناوری های محاسبات ابری و هوش مصنوعی ، پیش بینی می شود که 100 درصد از شرکت های جهان از خدمات رایانش ابری استفاده می کنند ، 85 درصد نرم افزارهای تجاری بر روی بستر ابری و 97 درصد از آنها استفاده خواهند کرد. شرکت های بزرگ از خدمات رایانش ابری استفاده خواهند کرد. بهره مندی از هوش مصنوعی در فروش ، عملیات یا فرایندهای مدیریت ، با ترکیب سه فناوری ارتباطات موبایلی ، رایانش ابری و هوش مصنوعی به عنوان نیروی محرکه جامعه هوشمند.
مدیرعامل ایرانسل ، اولین ارائه دهنده 5G در ایران ، در آخرین قسمت سخنان خود ، خاطرنشان کرد که دنیای هوشمند با استفاده از فناوری هایی مانند 5G ، هوش مصنوعی ، اینترنت اشیا و سایر فناوری های نوظهور ، فرصت ها و تجربیات جدیدی را برای همه در همه جا فراهم می کند امید است که با هم بتوانیم مزایای فناوری های نوظهور دیجیتال را برای هر فرد ، هر خانه و هر سازمان به ارمغان بیاوریم.
هدف شهر هوشمند حل چالش های شهرها با استفاده از فناوری است
وی با اشاره به فناوری رباتیک ، کاربردهای مهم آن را شامل روبات های پرستار ، اسکلت های روباتیک برای کمک به روبات های توانمند ، متحرک و روبات ها برای امور داخلی منزل عنوان کرد و گفت: طبق پیش بینی ها ، تا سال 2025 ، تعداد دستگاه های خانه هوشمند تا 20 به یک میلیارد دستگاه می رسد و 14 درصد از خانوارهای جهان دارای یک ربات خانگی هوشمند خواهند بود. به طور متوسط ، 10 روبات پرستاری در خانه های سالمندان G8 و ربات های صنعتی شانه به شانه فعال خواهند بود ، با 103 روبات در هر 10 هزار کارگر.
پنجمین کنفرانس مهندسی مخابرات ایران (ICCE 2021) با حمایت ایرانسل ، اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال در ایران ، در 15 و 15 سپتامبر 1400 به صورت آنلاین در دانشکده مهندسی برق ، دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل ، بیژن عباسی آرند که صبح پنجشنبه 16 سپتامبر 1400 در پنجمین کنفرانس مهندسی مخابرات ایران (ICCE 2021) به صورت آنلاین سخنرانی کرد ، در مورد مهمترین کاربردهای فناوری های نوظهور صحبت کرد و رشد آنها را پیش بینی کرد بیان شده در سال 2025.
https://irancell.ir/b/287455/b
م خ
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
پروفسور حلیم یانیکومروغلو ، استاد دانشگاه کارلتون کانادا نیز در این کنفرانس با اشاره به سابقه شکل گیری شبکه های ارتباطی ، آخرین روندهای فناوری ارتباطات تلفن همراه در جهان و مهمترین کاربردهای آن در زندگی هوشمند را توضیح داد.
وی افزود: میزان استفاده از دستیارهای هوشمند به 90 درصد می رسد ، 470 میلیون بلندگوی هوشمند در حال استفاده هستند و 6.2 میلیارد نفر در سراسر جهان به اینترنت دسترسی دارند و بنابراین ، افرادی که از دستیارهای هوشمند استفاده می کنند دیگر نیازی به جستجو ندارند. اینترنت و با استفاده از فناوری های تشخیص چهره و تشخیص صدا ، “تعامل بدون کلیک” با محیط انجام می شود و این امر با تولید حجم زیادی از داده ها در اطراف فرد ، می تواند شبکه شخصی او را شکل دهد.
تحریریه ICTNN شبکه خبری