وی افزود: با رویکرد سهامداری ایران در پالایشگاه های فراساحلی می توان به فروش بیشتر نفت ایران دست یافت. از یک سو از ظرفیت صادراتی خدمات فنی و مهندسی ایران استفاده خواهد شد. از سوی دیگر، با توجه به سهامدار شدن ایران در این پالایشگاه های فراسرزمینی، از فروش فرآورده های نفتی این پالایشگاه ها نیز سود اقتصادی خواهیم داشت. این کار هم ارزآوری اقتصادی و هم ارزی برای کشور دارد و از خام فروشی نیز جلوگیری می کند. این موضوع می تواند به تنوع منابع ما منجر شود. امیدوارم این روند مثبت دولت سیزدهم تا تحقق همه اهداف ادامه داشته باشد.
حسین زاده تصریح کرد: ایران یکی از مهم ترین کشورهای دارای منابع گازی در جهان است به همین دلیل به عنوان کشوری قدرتمند در حوزه انرژی شناخته می شود و از این منظر باید به دنبال بازاریابی باشد. بنابراین طبیعی است که برای رسیدن به این اهداف و توسعه و ایفای نقش از هر روشی استفاده کند.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
به گزارش روز شنبه ICTNN، حسین حسین زاده، عضو کمیسیون انرژی مجلس درباره راهبرد برگزاری پالایشگاه های فراساحلی به منظور خنثی سازی تحریم فروش نفت، اظهار داشت: در حوزه دیپلماسی انرژی می توان اقدامات ارزنده ای را در این راستا انجام داد. برای خنثی کردن تحریم ها که منجر به فروش بیشتر نفت می شود. خوشبختانه با روی کار آمدن دولت سیزدهم و مسئولان جدید در وزارت نفت، روابط بسیار خوبی با کشورهای تحریم شده برقرار شده است. سایر کشورها نیز با فعال کردن دیپلماسی هوشمند این کار را انجام خواهند داد.
یکی از اعضای کمیسیون انرژی مجلس درباره همکاری های دوجانبه ایران و ونزوئلا به عنوان کشورهایی که دارای ذخایر عظیم نفتی در حوزه پالایشگاهی و تولید فرآورده های نفتی هستند و نقش ایران در بازار جهانی انرژی گفت. ما در دنیا هستیم.
حسین زاده در خصوص صادرات خدمات فنی و مهندسی ایران برای بازسازی و تعمیر پالایشگاه های تولید بنزین در کشورهایی مانند ونزوئلا و نیکاراگوئه و کسب سهام در شرکت های پالایشی این کشورها و فروش تضمینی نفت ایران گفت: زمانی که ما صحبت از پالایشگاه فراسرزمینی، توسعه میادین نفت و گاز و صادرات خدمات فنی و مهندسی و ایجاد یک پالایشگاه است و هدف دستیابی به همه این اهداف است.
تحریریه ICTNN شبکه خبری