آمارها حاکی از آن است که در تابستان 1404 بیش از 58 میلیون تماس از طریق رومینگ ملی انجام شده است و به این ترتیب زمانی که یک اپراتور در منطقه ای آنتن نمی داد، از آنتن اپراتور دیگر استفاده می شد.
به گزارش ICTNN، رومینگ ملی برای اولین بار در خرداد ۱۳۹۳ بین اپراتورهای همراه اول، دوم و سوم برقرار شد. اجرای طرح رومینگ ملی با این هدف انجام شد که اگر در منطقه ای، سیم کارت مشترکان آنتن دهی ندارد، بتوانند از آنتن سایر اپراتورهایی که در آن منطقه پوشش دارند، استفاده کنند. این پروژه از سال 2017 به صورت جهانی بین سه اپراتور تلفن همراه و دو اپراتور روستایی اجرا شده است.
آخرین آمار منتشر شده از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از تماس های رومینگ ملی حاکی از آن است که طی تابستان سال جاری در مجموع 58 میلیون و 645 هزار و 131 گفتگو با تشکر از رومینگ ملی بین اپراتورهای مختلف تلفن همراه، در مقایسه با آمار 37 میلیون سه ماه اول پارسال افزایش دهد پیدا شد
بیشتر بدانید
ثبت 37 میلیون تماس رومینگ ملی

ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات







































