به گزارش ICTNN از مرکز ملی فضای مجازی، دومین جلسه ستاد اربعین مرکز ملی فضای مجازی به منظور هم افزایی در ارائه خدمات به زائران اربعین حسینی (ع) با حضور دستگاه ها، اپراتورها، پیام رسان های داخلی، بخش خصوصی و فعالان این حوزه.
در این دیدار بر استفاده از ظرفیت این اجتماع بزرگ مذهبی در جهان برای رساندن صدای مردم مظلوم فلسطین و شهادت «اسماعیل هنیه» و در خصوص محورهای سلامت اربعین، اخبار کذب، تاکید شد. مشکلات حمل و نقل زائران، بررسی خدمات ارتباطی از طریق اپراتورها و پیام رسان های داخلی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
اتصال گروه های فرهنگی به کمیته های فعال در ستاد اربعین
بر اساس این گزارش، حجت الاسلام احمدی، رئیس کمیته فرهنگی ستاد اربعین کشور با تاکید بر اهمیت اتصال گروه های فرهنگی به کمیته های فعال در ستاد اربعین مرکز ملی فضای مجازی گفت: برخورد انتشار اخبار جعلی و غیرواقعی یکی از مهمترین دغدغه های ستاد اربعین کشور است که به همین منظور تمهیداتی اندیشیده شده است تا اخبار دقیق، سریع و اطلاعات دقیق در مورد نیاز زائران منتشر شود.
وی افزود: باید از ظرفیت های ایجاد شده در این گردهمایی استفاده شود و از تمام توان ملی برای خدمت رسانی به زائران به بهترین نحو استفاده شود.
همگرایی در ارائه خدمات به زائران حسینی(ع) در کشور
حمیدرضا زندی، رئیس ستاد اربعین مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به اهمیت همگرایی در ارائه خدمات ارتباطی توسط اپراتورها و پیام رسان های داخلی، گفت: خدمات اپراتورهای همراه اول، رایتل و ایرانسل به زائران در راستای مسئولیت اجتماعی خود و خدمات ویژه به معلولان نیز امسال به این خدمات اضافه شده است.
وی تاکید کرد: سه اپراتور در 15 نقطه از مسیر راهپیمایی در عراق مستقر می شوند و در هفت نقطه مرزی نیز خدمات زیرساختی توسط اپراتورها ارائه می شود.
رئیس ستاد اربعین مرکز ملی فضای مجازی با توجه به برنامه های سه اپراتور اعلام کرد: با هماهنگی های انجام شده به دنبال ارائه تعرفه های ارتباطی کمتر از همتای عراقی توسط اپراتورها در ایام اربعین حسینی هستیم. ص) و این اپراتورها در حال پیگیری مجوزهای لازم برای ارائه دهندگان خدمات هستند.
رئیس ستاد اربعین مرکز ملی فضای مجازی به ویژگی های شعار اربعین امسال «کربلا طریق الاقصی» و همچنین کمپین «هر موکبی یک پرچم فلسطین و هر زائری یک چفیه» اشاره کرد و افزود: : پرداختن به مسئله فلسطین و شهادت مظلومانه اسماعیل هنیه از جمله. این مطالبی است که در اربعین حسینی(ع) مورد تاکید فعالان فرهنگی و اصحاب رسانه قرار خواهد گرفت تا صدای مظلومیت فلسطین از طریق این اجتماع بزرگ مذهبی به گوش جهانیان برسد.
راه اندازی چت بات هوش مصنوعی مرکز ملی فضای مجازی در پیام رسان های داخلی
در پایان این جلسه مصوب شد که پیام رسان های داخلی علاوه بر ارائه خدمات تماس تصویری مشابه سال های گذشته، سرویس مکان محوری را فعال کنند که حدود ده ها مسجد، موکب ها و هیئت ها را به صورت محلی ضبط می کند. در اطراف من چه می گذرد». همچنین سرویس و خدمات ارزی اربعین بدون اینترنت به زائران ارائه شود.
دستیار هوشمند اربعین با نام “معاون زائر” که با همکاری مرکز ملی فضای مجازی و پیام رسان های داخلی به زائران ارائه می شود نیز در این بسترها و سرویس اطلاع رسانی مفقودین، مکان های موکب ایرانی و اماکن دارای وای فای در دسترس خواهد بود. ، از جمله خدمات پیام رسانی. رسولان در ایام اربعین حسینی (ع).
ارائه اینترنت با قیمت مناسب، جمع آوری و انتشار مطالب باکیفیت، نمادسازی و راه اندازی کمپین های فرهنگی با تاکید بر وحدت مسلمین جهان، مقابله با اخبار جعلی و خلاف واقع و فعال سازی ظرفیت های تبلیغاتی و اطلاع رسانی در کشور. از جمله مصوبات این ستاد بود.
بر اساس این گزارش نمایندگانی از وزارت ارشاد اسلامی، حوزه علمیه، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، ستاد اربعین کشور، سازمان تبلیغات، سازمان بسیج مصطفین، شهرداری تهران، خانه مداگان، تبیان، سازمان اوج و پیام رسان های ایتا، بله، آی گپ و ایرانسل، رایتل و همراه اول و جمعی از فعالان فرهنگی حوزه فضای مجازی حضور داشتند و برای هم افزایی بیشتر به ارائه دیدگاه ها و خدمات خود پرداختند.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات