درست زمانی که پلی استیشن 5 پنجمین سالگرد خود را جشن می گیرد، اریک لمپل، معاون ارشد پلی استیشن، اعلام کرد که بزرگترین بازی این کنسول هنوز منتشر نشده است.

در حالی که کنسول پلی استیشن 5 پنجمین سالگرد خود را جشن می گیرد، توجه بیشتری به آینده سونی و نسل بعدی کنسول آن جلب شده است. در طول 12 ماه گذشته، ما شاهد شایعات زیادی پیرامون پلی استیشن 6 بوده ایم. بیشتر این شایعات به یک کنسول نسبتا ساده تر، اما با یک دستگاه قابل حمل اشاره می کنند. سونی هنوز چیزی به طور عمومی در این مورد نگفته است و به نظر می رسد که بر روی مدل های فعلی پلی استیشن 5 تمرکز کرده است.
اریک لمپل، معاون ارشد سونی در مصاحبه ای جدید با بی بی سی گفت که پنج سال از عرضه پلی استیشن 5 می گذرد و اکنون در اوج این کنسول هستیم. وی افزود سونی محتوای بسیار خوبی را برای این کنسول آماده کرده است، بنابراین فعلا به پشتیبانی از پلی استیشن 5 ادامه خواهند داد. وقتی از لمپل در مورد این محتوا سوال شد، پاسخ روشنی نداد، اما نکته جالبی را فاش کرد. او فکر می کند هنوز بزرگترین بازی این کنسول منتشر نشده است. لمپل با تمسخر گفت:
نمیخواهم اسمی از بازی ببرم، اما فکر نمیکنم هنوز منتشر شده باشد.
واضح ترین گزینه در میان آنها ممکن است GTA 6 باشد. انتشار این بازی احتمالا بزرگترین رویداد سرگرمی تاریخ خواهد بود. راک استار با این عنوان قصد دارد راه یکی از پرفروش ترین بازی های خود را ادامه دهد. اما اگر لمپل در مورد بازی های شخص اول سونی صحبت کند، موضوع جالب تر می شود. در میان بازی های توسعه یافته توسط استودیو پلی استیشن، عناوینی مانند Marvel’s Wolverine و Intergalactic به طور رسمی تایید شده اند، اما احتمالاً تا قبل از پایان نسل شاهد انتشار پروژه های اعلام نشده دیگری برای کنسول پلی استیشن 5 خواهیم بود.
در مورد تاریخ عرضه پلی استیشن 6، شایعات از سال 2027 صحبت می کنند. گفته می شود که این کنسول با دستگاه قابل حملی مانند PS Portal عرضه خواهد شد. لمپل مدعی است که درخشش پلی استیشن 5 فراتر از حد انتظار بوده و عملکرد بسیار خوبی در بازار دارد.







































