Ghost of Yotei از سری قبلی Ghost of Tsushima محیطی متفاوت خواهد داشت. این بار ، تاریخ در کوه یوتی-زان ، واقع در هوکایدو امروز در گردش است. هوکایدو جزیره ای بسیار بزرگتر از سوشیما است.

در مصاحبه ای با Game Pro ، Nate Fox و Jason Connell ، کارگردانان Sucker Punch Studio ، کارت بازی بزرگ Ghost of Yotei را توضیح دادند و آن را با Ghost of Tsushima مقایسه کردند:
در اندازه قابل مقایسه با شبح Tsushima. اندازه آنها بسیار نزدیک است. واقعیت این است که ما زمان زیادی را برای بزرگ کردن آن صرف کرده ایم ، به خصوص هنگامی که در مناطق وسیع و باز هستید. از آنجا که وقتی از هوکایدو بازدید کردیم ، تخمین زدیم که با کوههای باشکوه با مکانی عظیم و وسیع روبرو شده ایم. با سوشیما بسیار متفاوت است. و به همین دلیل برای ما بسیار مهم بود که به آن احساس حماسی و درخشان بدهیم ، حتی اگر می خواستیم تقریباً یکسان داشته باشیم (با نسخه قبلی).
کارت بازی Ghost of Tsushima دارای مساحت حدود 2 کیلومتر مربع است ، بنابراین می توانیم برای Ghost of Yotei به همان اندازه انتظار داشته باشیم. در نتیجه ، دنیای بازی کل جزیره هوکایدو را که بسیار گسترده تر از سوشیما است ، پوشش نمی دهد. داستان بیشتر از دامنه کوه یوتی شروع می شود و به چندین منطقه از این نقطه مرکزی تقسیم می شود.