وی گفت: با توجه به حساسیت های بالاتر ارائه دهندگان خدمات امنیتی مبتنی بر ابر، الزامات امنیتی اضافی و همچنین الزامات عملکردی برای این سرویس های ابری، به طور خاص برای چنین ارائه دهندگانی با عمق بیشتری مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش ICTNN، سامانه های ابری ابزاری جاودانه برای ذخیره سازی اطلاعات هستند که هرگز از بین نمی روند. این سیستم برای بازیابی اطلاعات در هر نقطه از کره زمین چندین نسخه پشتیبان تهیه می کند تا کاربر بتواند در هر زمان و هر مکان اطلاعات شما را داشته باشد. اصطلاح رایانش ابری به معنای دسترسی آسان به اطلاعات و برنامه های کاربردی در اینترنت است.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
موذن گفت: در ادامه سیاست های کلان، الزامات امنیتی، اهداف امنیتی و کنترل های مربوطه در چارچوب یک مدل مرجع امنیتی برای سطوح مختلف حساسیت تدوین شد.
وی ادامه داد: پس از آن تهدیدات و چالش های امنیتی از دیدگاه اپراتورهای مختلف بر اساس میزان حساسیت و نوع نهاد عامل (دولتی، خصوصی یا واسطه) شناسایی شد.
به گزارش روز دوشنبه ICTNN از پژوهشکده ارتباطات، با تکمیل پروژه «استخراج طرح جامع و الزامات امنیتی خدمات ابری و خدمات امنیت ابری» ضمن تهیه مدل مرجع امنیت خدمات ابری شامل بازیگران، امنیت اهداف و کنترل ها و سطوح حساسیت کاربران، سیاست ها و اسناد الزامات خدمات ابری بزرگ ارائه شد.
در همین راستا «محسن موذن» مدیر پروژه افزود: برای این منظور فهرست ارائه دهندگان خدمات ابری و خدمات ابری و ارائه دهندگان خدمات حسابرسی ابری در پژوهش مورد بررسی قرار گرفت.
تحریریه ICTNN شبکه خبری